P................i
2014-04-30, 16:55
Widzę, że specjalnie dla matura to bzdura główna za 0 piw
kto da piwo ten ściąga majtki dla ruskich
@up dałem piwo, bo nie jestem takim ignorantem jak Ty. Warto dowiadywać się takich ciekawych faktów.
Czyli mówisz, że przez czynność kliknięcia obrazka przypominającego kufel piwa dowiedziałeś się ciekawych faktów?

Gratuluje
k................0
2014-04-30, 17:06
Ale mamy rok 2014, więc co mnie c🤬j obchodzi jakiś król który żył w 1034 roku?

z takimi filmami.
B................g
2014-04-30, 17:07
Sadistic się sprzedał
S................i
2014-04-30, 17:12
No to widzimy kto stoi za tym szitem.
Zajebiste gość robi programy. A ci powyżej to złamasy.
w................5
2014-04-30, 17:29
Otóż istnienie Bolesława Zapomnianego jest pewne.Mówi o tym wiele pomniejszych kronik oraz innych poszlak taki jak chronologia nastepowania na tron kolejnych królów. Natomiast w tych większych jego opisów nie uświadczysz, dlaczego? Ponieważ był on przywódca powstania ludowego przeciwko narzuconemu Słowianom katolicyzmowi. A jahwistyczny buldożer dokładnie zniszczył na naszych terenach wszystko co miało jakikolwiek związek z rodzimowierstwem.
W tej kwestii polecam powieść Karola Bunscha "Bezkrólewie". Zresztą cały Cykl Piastowski jest zajebisty.
co jak co, ale kanał Historia bez Cenzury jest absolutnym hitem i bardzo miło mi się ogląda ich produkcje. Polecam wszystkim, bo tematy poruszane i sposób ich przedstawiania powinny trafić również do największych ignorantów, a takich jest tu pełno.
historia na miarę naprawdę dobrego filmu/serialu, szkoda tylko że w Polsce to chyba nierealne :p