👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
otwarte złamanie piszczela, nic wielkiego.
jakby złamał kość udową, to byłby widok, a jakie wrzaski! ludzie mdleją z bólu od takiego złamania.
jakby złamał kość udową, to byłby widok, a jakie wrzaski! ludzie mdleją z bólu od takiego złamania.
Nic wielkiego , trochę śrubek, płytka co prawda długa jak hój na całą długość.
Boli go noga w kolanie,
długo na nią nie stanie,
to jest otwarte zlamanie
Ale mam dobre jaaarnie
długo na nią nie stanie,
to jest otwarte zlamanie
Ale mam dobre jaaarnie

Pawehan napisał/a:
Nic wielkiego , trochę śrubek, płytka co prawda długa jak hój na całą długość.
Tytanowa rura w piszczeli to jedyne sensowne rozwiązanie.
Dlatego zakładamy osłony na piszczele razem z nakolannikami. Duża szansa że nie byłoby tak strasznie.
do melodii: peja, "zycie kurewskie"
boli mnie noga az przestaje wierzyc w boga
zdrowie nie podoba mi sie wole przyszpanowac
prosci ludzie nie kumają biore bilet w jedna strone
kosci zostaly rzucone teraz hop na drugą noge
boli mnie noga az przestaje wierzyc w boga
zdrowie nie podoba mi sie wole przyszpanowac
prosci ludzie nie kumają biore bilet w jedna strone
kosci zostaly rzucone teraz hop na drugą noge
Śmiechu Warte tutututu....
Następnym razem zawinie się mordą to nawet go nie zaboli.
Następnym razem zawinie się mordą to nawet go nie zaboli.
garota napisał/a:
Tytanowa rura w piszczeli to jedyne sensowne rozwiązanie.
Dlatego zakładamy osłony na piszczele razem z nakolannikami. Duża szansa że nie byłoby tak strasznie.
Ja myślę że osłony razem z nakolannikami nie są tak konieczne ,ale juz kamera na kasku to obowiązkowo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie