tycho napisał/a:
Dlaczego właściciele BMW przyciemniają szyby?
.
.
.
.
.
.
Żeby wstyd był mniejszy.
![]()
Żałosne są te "żarty" zakompleksiałych hondziarzy. Lepiej wbijaj na forum o "Hani" i podpytaj gdzie dobrą instalację LPG do 1.5 zakładają. Później wystarczy przedziurawić wydech i dorzucić końcówkę z rynny.
Różnica jest taka, że w aucie każdej marki może trafić się debil za kierownicą, a w aucie marki BMW może trafić się normalny kierowca.
Gównoburzo trwaaaj
Gównoburzo trwaaaj

podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Jestem właścicielem 3 letniej trójki z przyciemnianymi szybami. Zapier....em na nią 5 lat w Anglii na zmywaku a potem jeszcze 3 lata w Niemczech na truskawkach. I uwielbiam te auto za prowadzenie, dynamikę i za luksus choć są auta bardziej luksusowe. I zawsze sie śmieje z takich Januszy, Zbyszkow, i Mietków i Sebiksow z Mariolkami w sowich Golfach, Passatach , Oplach Civic-ach i Lagunach którzy piłują te swoje silniczki do ,,odcięcia" jak widza ze stoję na światłach żeby choć na sekundę byc przed BMK-ą. Zawsze wtedy dodaj gazu i oczywiście bez kierunku zjeżdżam na jego pas i patrzę przez tylne lusterko na zwiedzoną mordę Janusza i Mariolki wachajacych moje spaliny. Świetna zabawa!!!!!
I chodź bym zapier...l następne 8 lat na szparagach w Holandii to następnym autem które kupie będzie tez BMW bo to świetne auto!!. I wielki czarny Ch.. w Dupę wszystkim takim takim leszczom i hjterom cisnących z kierowców BMW.

Łeee... nie udało mi się trochę podburzyć i zbudować pyszną gównoburzę, a mogłem bardziej zelżyć BMW i wyzwać od c🤬jów buraków wieśwowozów. Trochę za serio napisałem wcześniej, a mogłem bardziej po januszowemu.
A c🤬j mi w dupę... jeszcze nie raz będzie na sadolu o BMW.
Nie no serio... BMW jest c🤬jowe.
~Earl Nightingale
A c🤬j mi w dupę... jeszcze nie raz będzie na sadolu o BMW.

Nie no serio... BMW jest c🤬jowe.

podpis użytkownika
"To nasze podejście do życia determinuje podejście życia w stosunku do nas."~Earl Nightingale

Jak dla mnie wszystkie marki samochodów są dla wieśniaków. Po c🤬j się męczyć i prowadzić samochód, jak można na wyj🤬iu sobie śmigać komunikacją miejską? Kiedy tylko chcę i w jakim stanie trzeźwości bym nie był, pan kierowca wiezie mnie gdzie chcę, a wy musicie się uczyć jakichś znaków drogowych i innego badziewia. Taka prawda, nie przyznacie się, ale wiecie, że mam rację i żal wam dupy ściska, że zmarnowaliście pieniądze na prawo jazdy i samochody.
@up Trochę prawda, gorzej jak komunikacja w mieście ssie, ale u mnie akurat spoko i sobie chwalę.

podpis użytkownika
Słodcy chłopcy mogą pisać na PW :*
up
jak ktoś jest głupi i nie potrafi jezdzic autem to robi tak jak ty
dlaczego w bmw powinny być montowane szklane drzwi?
żeby było widać cały dres
żeby było widać cały dres
MaratHS napisał/a:
Łeee... nie udało mi się trochę podburzyć i zbudować pyszną gównoburzę, a mogłem bardziej zelżyć BMW i wyzwać od c🤬jów buraków wieśwowozów.
Gówno ci się udało, bo nikt takiego durnia na poważnie nie traktuje. Jesteś zaszeregowany jako marny, zakompleksiony prowokator, który jeździ samochodem, jak tata Janusz pozwoli.
MaratHS napisał/a:
A c🤬j mi w dupę...
O tego typu pieszczoty musisz poprosić na innym forum. Na tym, na którym jesteś moderatorem.

Dlaczego w autobusach miejskich sa takie duze szyby ? Zeby was bylo dobrze widac j🤬e biedaki.

MaratHS napisał/a:
na razie składam hajs na mercedesa w203 w sedanie.
Lepiej W211, nawet przedlifta, bo to W203 to Ci spróchnieje zanim do domu dowieziesz, taki urok mercedesów z lat 1995-2005
ganja125 napisał/a:
up
Pora odgrzać kotleta, jebie mnie co o tym sądzisz, ale wychodzę z domu, odpalam spotify i mam wszystko w dupie wygodnie siedząc w autobusie.
Wożą mnie profesjonaliści a w razie jakiegoś wypadku nie ponoszę potem żadnej odpowiedzialności. P🤬lę serwisy, paliwo i całą resztę. Praktycznie wszędzie mogę wygodnie dojechać autobusem / samolotem, po c🤬j auto?
podpis użytkownika
Słodcy chłopcy mogą pisać na PW :*