📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tycho napisał/a:
Dlaczego właściciele BMW przyciemniają szyby?
.
.
.
.
.
.
Żeby wstyd był mniejszy.
![]()
Żałosne są te "żarty" zakompleksiałych hondziarzy. Lepiej wbijaj na forum o "Hani" i podpytaj gdzie dobrą instalację LPG do 1.5 zakładają. Później wystarczy przedziurawić wydech i dorzucić końcówkę z rynny.
Różnica jest taka, że w aucie każdej marki może trafić się debil za kierownicą, a w aucie marki BMW może trafić się normalny kierowca.
Gównoburzo trwaaaj
Gównoburzo trwaaaj

Jestem właścicielem 3 letniej trójki z przyciemnianymi szybami. Zapier....em na nią 5 lat w Anglii na zmywaku a potem jeszcze 3 lata w Niemczech na truskawkach. I uwielbiam te auto za prowadzenie, dynamikę i za luksus choć są auta bardziej luksusowe. I zawsze sie śmieje z takich Januszy, Zbyszkow, i Mietków i Sebiksow z Mariolkami w sowich Golfach, Passatach , Oplach Civic-ach i Lagunach którzy piłują te swoje silniczki do ,,odcięcia" jak widza ze stoję na światłach żeby choć na sekundę byc przed BMK-ą. Zawsze wtedy dodaj gazu i oczywiście bez kierunku zjeżdżam na jego pas i patrzę przez tylne lusterko na zwiedzoną mordę Janusza i Mariolki wachajacych moje spaliny. Świetna zabawa!!!!!
I chodź bym zapier...l następne 8 lat na szparagach w Holandii to następnym autem które kupie będzie tez BMW bo to świetne auto!!. I wielki czarny Ch.. w Dupę wszystkim takim takim leszczom i hjterom cisnących z kierowców BMW.

@up Trochę prawda, gorzej jak komunikacja w mieście ssie, ale u mnie akurat spoko i sobie chwalę.

up
jak ktoś jest głupi i nie potrafi jezdzic autem to robi tak jak ty
jak ktoś jest głupi i nie potrafi jezdzic autem to robi tak jak ty
dlaczego w bmw powinny być montowane szklane drzwi?
żeby było widać cały dres
żeby było widać cały dres

MaratHS napisał/a:
na razie składam hajs na mercedesa w203 w sedanie.
Lepiej W211, nawet przedlifta, bo to W203 to Ci spróchnieje zanim do domu dowieziesz, taki urok mercedesów z lat 1995-2005
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie