Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tranzystor 2016-05-26, 17:04 1
tycho napisał/a:

Dlaczego właściciele BMW przyciemniają szyby?
.
.
.
.
.
.
Żeby wstyd był mniejszy.

Żałosne są te "żarty" zakompleksiałych hondziarzy. Lepiej wbijaj na forum o "Hani" i podpytaj gdzie dobrą instalację LPG do 1.5 zakładają. Później wystarczy przedziurawić wydech i dorzucić końcówkę z rynny.
Zgłoś
takamahi 2016-05-26, 17:34 1
Różnica jest taka, że w aucie każdej marki może trafić się debil za kierownicą, a w aucie marki BMW może trafić się normalny kierowca.

Gównoburzo trwaaaj
Zgłoś
seler84 2016-05-26, 18:27 4
Jestem właścicielem 3 letniej trójki z przyciemnianymi szybami. Zapier....em na nią 5 lat w Anglii na zmywaku a potem jeszcze 3 lata w Niemczech na truskawkach. I uwielbiam te auto za prowadzenie, dynamikę i za luksus choć są auta bardziej luksusowe. I zawsze sie śmieje z takich Januszy, Zbyszkow, i Mietków i Sebiksow z Mariolkami w sowich Golfach, Passatach , Oplach Civic-ach i Lagunach którzy piłują te swoje silniczki do ,,odcięcia" jak widza ze stoję na światłach żeby choć na sekundę byc przed BMK-ą. Zawsze wtedy dodaj gazu i oczywiście bez kierunku zjeżdżam na jego pas i patrzę przez tylne lusterko na zwiedzoną mordę Janusza i Mariolki wachajacych moje spaliny. Świetna zabawa!!!!! I chodź bym zapier...l następne 8 lat na szparagach w Holandii to następnym autem które kupie będzie tez BMW bo to świetne auto!!. I wielki czarny Ch.. w Dupę wszystkim takim takim leszczom i hjterom cisnących z kierowców BMW.
Zgłoś
MaratHS 2016-05-26, 18:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-26, 19:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lubieżny_gwałciciel_69 2016-05-26, 20:18
@up Trochę prawda, gorzej jak komunikacja w mieście ssie, ale u mnie akurat spoko i sobie chwalę.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-26, 20:24
up
jak ktoś jest głupi i nie potrafi jezdzic autem to robi tak jak ty
Zgłoś
SzpadelOneOne 2016-05-26, 21:32 1
dlaczego w bmw powinny być montowane szklane drzwi?

żeby było widać cały dres
Zgłoś
tranzystor 2016-05-27, 12:43
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-28, 16:59
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-01, 9:16
MaratHS napisał/a:

na razie składam hajs na mercedesa w203 w sedanie.

Lepiej W211, nawet przedlifta, bo to W203 to Ci spróchnieje zanim do domu dowieziesz, taki urok mercedesów z lat 1995-2005
Zgłoś
lubieżny_gwałciciel_69 2016-06-07, 23:09
Zgłoś
MCanczej 2016-06-07, 23:57
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem