📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślę, że to coś głębszego, może tak jak dzieci, kiedy zamykają oczy to myślą, że ich nie widać, to by tłumaczyło nieużywanie kierunkowskazów, bo skoro i tak ich nie widać...

A ja myślałem, że tym sposobem popierają politykę multikulti

MaratHS napisał/a:
normalni kierowcy krytykują kierowców BMW
Normalni kierowcy jeżdżą, internetowi hejterzy krytykują

żeby nie było widać jak kierowca wewnątrz sra ze śmiechu widząc cebulaków w c🤬kaczento czy innym matizie mateuszu
"A ja myślałem, by choć trochę odizolować się od biedy"
Przecież bmw kosztuje tyle samo, co inne auta
Gdyby bmw było ferrari, to byś mógł tak napisać. Ale nie jest ferrari, więc możesz possać mi kuta, trochę zarobisz
Przecież bmw kosztuje tyle samo, co inne auta

Gdyby bmw było ferrari, to byś mógł tak napisać. Ale nie jest ferrari, więc możesz possać mi kuta, trochę zarobisz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie