Rozpada sie przez zle założoną płytę studzienki.
Dodatkowo na końcu gratis w postaci ... debila
Jak dla mnie orlen powinien sie wycofać w p🤬du
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cieknie z tego dźwigu ciepłym moczem,
prezesa ORLENU, na polaczków
Nieszczęścia chodzą parami.
Ale tam ciśnienie musi być że wciągneło tą studzienke do góry. Podobno siła docisku jest taka że pojazd mógłby po suficie zap🤬lać
kmiecioslaw napisał/a:
Ale tam ciśnienie musi być że wciągneło tą studzienke do góry. Podobno siła docisku jest taka że pojazd mógłby po suficie zap🤬lać
Tak naprawdę to sprawę skopał gość, który dokręcał studzienkę( ewentualnie pokrywa była wadliwa lub uszkodzona) i przesadził z momentem i dekiel pękł na pół.
Ja rozumiem, lans, gleba ale trochę przesadzili
tylko żeby się teraz nikt nie dziwił czemu paliwo zdrożało...
Weź przestań... Kubica z orlenem zajmują już tylko 19 miejsce, a studzienkę pewnie zassało przez bolid, w końcu potrafią jeździć po suficie przy tej prędkości. Błąd kierowcy. o i proszę poprzednicy napisali to co ja - docisk F1 jest ogromny... potwierdzają to moi poprzedni komentatorzy
Trzeba przyznać, że pełen profesjonalizm. Na przyszły rok tor Kielce powinien się starać o organizację wyścigu F1.
Polowa kierowcow ciezarowek to debile bez szkoly. Jak widze chlopa co sie wysokim TIRem klinuje w malym tunelu to plalac mi sie chce.
to jest dramat k🤬a szkoda szczepic ryja
To akurat nie wina Wiliamsa. Chwilę wcześniej przejechał Charles Leclerc i już wtedy studzienka wyskoczyła. Russel po prostu miał pecha. Kiedyś coś podobnego przydarzyło się na torze wyścigowym a nie ulicznym Grosjean'owi. Wtopa organizatorów po całości. A z tym holownikiem to już wcale...
Jak mnie wk🤬iają studzienki na drogach, jakby nie można ich było umieścić w chodniku ale żeby na torze wyścigowym też były
mesjans napisał/a:
Jak mnie wk🤬iają studzienki na drogach, jakby nie można ich było umieścić w chodniku ale żeby na torze wyścigowym też były
To wyścig uliczny kartoflu
konto usunięte
2019-04-27, 15:11
Zalaalali bolid,rozj🤬i bolid,ale cebula w Polsce zapłaci,żeby inwalida miał satysfakcje spełniając swoje marzenia,a polaczki niech wp🤬lają cebule do chleba