Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Bolid williamsa sie rozpada
InnyName • 2019-04-26, 20:43
Rozpada sie przez zle założoną płytę studzienki.
Dodatkowo na końcu gratis w postaci ... debila

Jak dla mnie orlen powinien sie wycofać w p🤬du
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bogujawleński 2019-04-26, 21:09 13
cieknie z tego dźwigu ciepłym moczem,
prezesa ORLENU, na polaczków
Zgłoś
adl123 2019-04-26, 21:14 15
Nieszczęścia chodzą parami.
Zgłoś
kmiecioslaw 2019-04-26, 21:52 2
Ale tam ciśnienie musi być że wciągneło tą studzienke do góry. Podobno siła docisku jest taka że pojazd mógłby po suficie zap🤬lać
Zgłoś
de_Sade 2019-04-26, 22:07
kmiecioslaw napisał/a:

Ale tam ciśnienie musi być że wciągneło tą studzienke do góry. Podobno siła docisku jest taka że pojazd mógłby po suficie zap🤬lać

Tak naprawdę to sprawę skopał gość, który dokręcał studzienkę( ewentualnie pokrywa była wadliwa lub uszkodzona) i przesadził z momentem i dekiel pękł na pół.
Zgłoś
siwybis 2019-04-26, 22:28 6
Ja rozumiem, lans, gleba ale trochę przesadzili
Zgłoś
jasnygwint 2019-04-26, 22:58 2
tylko żeby się teraz nikt nie dziwił czemu paliwo zdrożało...
Zgłoś
jazeck 2019-04-26, 23:18
Weź przestań... Kubica z orlenem zajmują już tylko 19 miejsce, a studzienkę pewnie zassało przez bolid, w końcu potrafią jeździć po suficie przy tej prędkości. Błąd kierowcy. o i proszę poprzednicy napisali to co ja - docisk F1 jest ogromny... potwierdzają to moi poprzedni komentatorzy
Zgłoś
jerry280 2019-04-27, 8:03 1
Trzeba przyznać, że pełen profesjonalizm. Na przyszły rok tor Kielce powinien się starać o organizację wyścigu F1.
Zgłoś
gaaad 2019-04-27, 9:19
Polowa kierowcow ciezarowek to debile bez szkoly. Jak widze chlopa co sie wysokim TIRem klinuje w malym tunelu to plalac mi sie chce.
Zgłoś
plnlbrt 2019-04-27, 9:19
to jest dramat k🤬a szkoda szczepic ryja
Zgłoś
fabiothethird 2019-04-27, 11:49 6
To akurat nie wina Wiliamsa. Chwilę wcześniej przejechał Charles Leclerc i już wtedy studzienka wyskoczyła. Russel po prostu miał pecha. Kiedyś coś podobnego przydarzyło się na torze wyścigowym a nie ulicznym Grosjean'owi. Wtopa organizatorów po całości. A z tym holownikiem to już wcale...
Zgłoś
mesjans 2019-04-27, 11:53 1
Jak mnie wk🤬iają studzienki na drogach, jakby nie można ich było umieścić w chodniku ale żeby na torze wyścigowym też były
Zgłoś
MortiCRX 2019-04-27, 12:41 1
mesjans napisał/a:

Jak mnie wk🤬iają studzienki na drogach, jakby nie można ich było umieścić w chodniku ale żeby na torze wyścigowym też były

To wyścig uliczny kartoflu
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-27, 15:11
Zalaalali bolid,rozj🤬i bolid,ale cebula w Polsce zapłaci,żeby inwalida miał satysfakcje spełniając swoje marzenia,a polaczki niech wp🤬lają cebule do chleba
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem