Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kih0n 2012-11-04, 21:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Thormentooor 2012-11-04, 23:13
Wypada rozliczyć się z przeszłością.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 0:46 3
Nie było mnie na świecie kiedy to się działo, ale to co widzę tzn. podejrzenia i dziwne tłumaczenia się, to jaki system panuje u nas, to ja nie jestem przekonany że cokolwiek w 89' się zmieniło (mam wrażenie że to mistyfikacja zgadza się?). Jak już wspomnieliście jest także kwestia że sam na pewno nic nie zrobił, więc dla mnie ten dziadek gbur nie zasłużył na nobla ani na opinie bohatera, jeśli ktoś jest czysty i ma zasługi każdy o tym wie a tu ta jakaś propaganda jak Smoleńsk.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-05, 1:19 3
A nawet jak był to co? Może dzięki temu nie został zamknięty, wywieziony gdzieś i mógł walczyć o swój kraj? Może musiał być agentem w imię wyższych celów jak Wallenrod? „Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia – trzeba być lisem i lwem”. Za grosz empatii... Myślę, że jakbym był na jego miejscu, walczył o coś i był później za to tak opluwany, to bym wyjechał w p🤬du i nawet bym nie splunął w tę stronę. Agentura L.W. nas nie dotyczy, nasze pokolenie nie brało w tym udziału (mówię o większości użyszkodników), a zawsze najwięcej ma do powiedzenia. Formalnie 80% nie wie nawet o co chodzi z tym agentem bolkiem i co to oznaczało. Ks. Jerzy Popiełuszko nie był agentem i jak skończył? Wiele osób walczyło o wolność kraju, zawsze musi być jakiś kozioł ofiarny, tak samo jak osoba zbierająca laury.
A może SB spreparowało dokumenty tak, żeby właśnie Wałęsa został opluty i wyszydzony? Nie wiemy jak było więc może lepiej pomyśleć zanim wyda się wyrok?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 4:19
Co to ku**a forum polityczne? coraz wiecej tego badziewia...
Zgłoś
Muzz 2012-11-05, 4:55 29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 5:12 7
Zgłoś
bambo222 2012-11-05, 5:21 2
Jedno jest pewne.
Jakby nie był agentem to by go zaje**li tak jak Popiełuszkę.
Zgłoś
k0zi 2012-11-05, 5:24 1
@up
Przeczytaj komentarz Muzza i zastanów się jeszcze raz nad sensem tego co napisałeś.
Zgłoś
contowsky 2012-11-05, 6:52 6
furyy127 napisał/a:

Co to ku**a forum polityczne? coraz wiecej tego badziewia...

to wracaj do piaskownicy
Zgłoś
Cossmos 2012-11-05, 7:01 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 7:10 5
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-05, 7:12
"Zgoda?
-Zgoda.
-Zgoda.
-Zgoda."
Zgłoś
SharpSe 2012-11-05, 7:14
Zgłoś
Powell 2012-11-05, 7:19
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem