👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomyśleć, że do 98 roku przeprowadzono łącznie ponad 2000 testowych eksplozji (wliczając Hiroshimę i Nagasaki). Biorąc pod uwagę propagandę strachu z zimnej wojny - taka ilość powinna nas już dawno wstawić w fallouta

jak skubańce wyliczyli zasięg i powiesili sznureczek idealnie na kraju jebnięcia...

Taaa, ale to mój samochód szkodzi naturze! I to że biorę foliówki w sklepie zamiast chodzić z płócienną torbą!
Jakiś ekspert się wypowie, dlaczego ziemia się najpierw zapadła? Jakaś implozja czy ki diabeł?
@Akki11
Ziemia zapadła się z prostej przyczyny, zaraz po eksplozji powstaje kula ognista o temperaturze kilku milionów stopni i cały materiał skalny po prostu wyparowuje przez co wolnego miejsca pod ziemią gw🤬townie przybywa i ziemia nad poprostu się osuwa
Ziemia zapadła się z prostej przyczyny, zaraz po eksplozji powstaje kula ognista o temperaturze kilku milionów stopni i cały materiał skalny po prostu wyparowuje przez co wolnego miejsca pod ziemią gw🤬townie przybywa i ziemia nad poprostu się osuwa

@castagir
Widzę że "ekspert" się odezwał a powiedz ty mi co nazywasz wybuchem reaktora? Bo jestem bardzo ciekaw jaką to ciekawą teorię zapodasz.
Widzę że "ekspert" się odezwał a powiedz ty mi co nazywasz wybuchem reaktora? Bo jestem bardzo ciekaw jaką to ciekawą teorię zapodasz.
szykuje się dyskusja specjalistów od energii atomowej, poczekajcie - uprażę sobie kukurydzy

ojcieckogut napisał/a:
szykuje się dyskusja specjalistów od energii atomowej, poczekajcie - uprażę sobie kukurydzy![]()
![]()
![]()
Przestancie tak pisac bo oni przez to rezygnuja ;/
Najlepszym miejscem na detonacje takiego ladunku to ulica Wiejskaja w Warszawie
@castagir chyba nie masz namysli czarnobyla. Bo tam wybuchu reaktora nie bylo, tylko wyciek i przegrzanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie