piroman i strażak w jednym jak nasi z OSP

podpis użytkownika
forza nostra legge
Wróżę mu świetlaną przyszłość.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
„Ty głupku! Ty j*bany dałnie! Tego nie zgasisz już ty je*any debilu. Nie zgasisz tego! Koc! Weź koc, weź koc!” - cyt. P. Coelho
podpis użytkownika
srała babka srała!trawki się trzymała! trawka się wysmykła! babka w gówno fikła!
r061071 napisał/a:
piroman i strażak w jednym jak nasi z OSP
od naszych strażaków to ty się odp🤬l. to jedyna w Polsce służba, do której pracy nie mam zastrzeżeń
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Karboksylator napisał/a:
od naszych strażaków to ty się odp🤬l. to jedyna w Polsce służba, do której pracy nie mam zastrzeżeń
Zawodowcy a osp:)) w osp to naj🤬e kmioty siedzą, podpalają śmietniki, stogi siana itp - standard. Chociaż napewno nie brakuje tam również prawilnych chłopaków.
Pees4 napisał/a:
Zawodowcy a osp:)) w osp to naj🤬e kmioty siedzą, podpalają śmietniki, stogi siana itp - standard. Chociaż napewno nie brakuje tam również prawilnych chłopaków.
Ja znam paru gości z OSP i to są w porządku goście, którzy co najwyżej grilla w piątek rozpalają. Chyba coś p🤬lisz kolego.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Przeczuwam, że młody to dupka sina przez tydzień była. Ale gramotny z tym gaszeniem był trzeba przyznać.
StanleyWhite napisał/a:
„Ty głupku! Ty j*bany dałnie! Tego nie zgasisz już ty je*any debilu. Nie zgasisz tego! Koc! Weź koc, weź koc!” - cyt. P. Coelho
Niech zgadnę, kapitan bomba ?