Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
19WTJ89 2024-06-22, 20:00 1
Brawo bąbelek
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-06-22, 20:35 14
Dzieci bez dzieciństwa. Ważne że wapniaki szczęśliwe...
Zgłoś
smc 2024-06-22, 21:17 4
Moje bombeli od zawsze chodziły na boks. I nieprawda, że mikrourazy powodują obniżenie IQ, bo doszli zajebiście wysoko.

A i nap🤬lać się umią, po tacie
Zgłoś
kaziolord 2024-06-22, 21:51 2
Veni_Vidi napisał/a:

Ej dokładnie to są niespełnione ambicje rodziców
Zgłoś
Verdi 2024-06-22, 22:48 2
kaziolord napisał/a:

Ta, ja na piłkę też chodziłem bo starzy chcieli a nie bo lubiłem... skończ p🤬lić, i tak nawet nie wychwycisz sarkazmu
Zgłoś
LaChupacabra 2024-06-22, 23:11
kaziolord napisał/a:

Dokładnie, bo najważniejsze żeby dzieci nie spełniały żadnych ambicji rodziców. Każde pokolenie musi być gorsze od poprzedniego.
Interesuję się boksem,/jiujitsu/szachami/tenisem/kajakarstwem/motoryzacją (niepotrzebne skreślić), więc znam się na tym lepiej niż nad czymś innym i nie będę motywować swoich dzieci do uprawiania tych dyscyplin bo jeszcze nie daj Boże osiągną sukces i będą w nich lepsi ode mnie. I dlatego jakikolwiek rozwój i motywacja dzieci to zło bo to niespełnione ambicje rodziców.
Zgłoś
Gienek78 2024-06-22, 23:22 5
Jakbym słyszał swoją teściową: "a po co mu to"," jak dorośnie to sam zdecyduje czy chce trenować".
Kurła jak dorośnie to uja będzie trenował bo mu się nie będzie chciało ani sensu nie będzie w tym widział.
Zgłoś
Pustelnick 2024-06-23, 10:05 8
smc napisał/a:

A i nap🤬lać się umią, po tacie

No chyba z tym obniżeniem IQ to jednak prawda...
Zgłoś
Noct 2024-06-23, 22:49
Veni_Vidi napisał/a:

a może lubią się nap🤬lać? Nie miałeś nigdy hobby?
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-06-24, 8:08
Noct napisał/a:

a może lubią się nap🤬lać? Nie miałeś nigdy hobby?

Nie, dzieci wolą się bawić nie nap🤬lać. Chyba że zostaną tak wytresowane. "Nap🤬lanie" to hobby skrzywionych umysłowo tatusiów, którzy sport to widzą tylko w telewizji...
Zgłoś
russian-roulette 2024-06-24, 15:11
Najmanowi by z pewnością naj🤬
Zgłoś