📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:01
Srasz sobie spokojnie w toi toiu aż tu nagle sufit leci Ci na łeb razem z wodą
Kiedyś jak byłem mały z 5 pietra zrzuciłem na typa 30 litrowy worek na śmieci wypełniony wodą. Całe szczęście, że go nie zawiązałem, bo potem się dowiedziałem, że gdyby taki zawiązany na niego spadł to by mu mogło łanie szyjkę przekręcić
Pootem rzucali kamieniami w nasze okna i była wojna na podwórku.
@Macieyeck
wysłał ich do nas kościół
księża, parafianie i inni kapucyni porobili konta na sadolu żeby nas morelizować
wysłał ich do nas kościół
księża, parafianie i inni kapucyni porobili konta na sadolu żeby nas morelizować
Kiedyś w podstawówce bawiłem się takim balonem (wtedy to było cool) i niestety coś mnie wzięło żeby na matematyce nim poturlać po ławce, wszystko fajnie gdyby nie pękną zaraz nad zeszytem do maty, dodatkowo w ten dzień trzeba było oddać zeszyt do oceny, z geometrii!
Jakimś cudem dostałem 3
Jakimś cudem dostałem 3
Ja rzucalem nie tylko balonami z woda ale tez jajkami ziemniakami i nawet butelkami z woda z jedenastego pietra
oczywiscie tymi ciezkimi nie rzucalem w ludzi bo za duzo byloby ofiar smiertelnych :/ ale jajkiem wycelowalem w zula
prosciutenko w leb dostal
Piweczko leci za wspomnienia z dziecinstwa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie