📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

outsidethebox86,
Głos rozsądku pod strzechami tych kretynów!
200kgnaklate,
Teraz i z twojego komenta powróżę: Albo wyglądasz jak Spejson, albo jak Rafatus. Jeden i drugi jest popularny, ale wszyscy mają w dupie jego zdanie. Wyleciałeś z opinią, bo nie wiedziałeś, że zdementowałem ją zanim się tu pojawiłeś. Ściana mojego tekstu przegrzała Ci przekaźnik na siku we łbie i odpuściłeś lektury.
Głos rozsądku pod strzechami tych kretynów!
200kgnaklate,
Teraz i z twojego komenta powróżę: Albo wyglądasz jak Spejson, albo jak Rafatus. Jeden i drugi jest popularny, ale wszyscy mają w dupie jego zdanie. Wyleciałeś z opinią, bo nie wiedziałeś, że zdementowałem ją zanim się tu pojawiłeś. Ściana mojego tekstu przegrzała Ci przekaźnik na siku we łbie i odpuściłeś lektury.

MindBodyLightSound napisał/a:
Tylko jednostki upośledzone i słabe psychicznie muszą się stymulować
Tylko ktoś z upośledzoną duszą może tak bezwzględnie oceniać i wartościować.
T3RMINATOR napisał/a:
Co Ty pie**olisz!? To jest lepsze niż wóda, przynajmniej agresor się nie załącza.
nie mam agresji po wódzie ani innym alkoholu raz tylko jeden przesadziłem z łychą i się obudził w burdelu, jaranie otumania no i uzależnia, wiem że zaraz stado Kotańskich się odezwie ale tak jest
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie