Czy teraz każde najgorsze gówno, byle o ciapatych będzie wchodziło na główną?

Jest mowa o ciapatych, a to znaczy, ze za pare minut juz tematu tego nie bedzie.

Ej właśnie. Moje komentarze z ironicznym pociskiem na kogoś tak dla jaj też został usunięty.

W sumie aż dziwnie ogląda się fragmenty Borata na sadolu, czy któryś z użytkowników mógł jeszcze nie widzieć tego arcydzieła?

Jestem w stanie zrozumieć, że ludzie(?) urodzeni w krajach, których główną religią jest islam, są pogrążeni w tym bagnie. Być może wywodzą się z narodów ubogich, nie widzieli nigdy innego świata lub po prostu nie mają innego wyjścia. Ale jak K🤬A widzę cywilizowanych Amerykaninów czy Europejczyków, którzy przechodzą świadomie na to wyznanie to nie wyobrażam sobie jak bardzo trzeba być sp🤬olonym żeby widzieć w tym gównie sens swojego istnienia. A już k🤬ica człowieka bierze kiedy robi to kobieta. Chociaż w sumie może to i lepiej. Jak mu/jej up🤬lą łeb to będzie to tylko z pożytkiem dla świata.
podpis użytkownika
"Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu."
@up
Magiczne słowo, które wyjaśnia to o czym piszesz, a jednocześnie jest ono jedną z głównych przyczyn upadku cywilizacji Zachodu. To słowo to... MODA.
Magiczne słowo, które wyjaśnia to o czym piszesz, a jednocześnie jest ono jedną z głównych przyczyn upadku cywilizacji Zachodu. To słowo to... MODA.

Panowie, jak to poleci to już po sadolu... Przecież to jest k🤬a jego kwintesencja!

@QML
Polecam obejrzeć to: /watch?v=1e7LgpLWv7E
Głupie małe p🤬dy z Norwegii przechodzą na islam za bilet na koncert justina biebera
Polecam obejrzeć to: /watch?v=1e7LgpLWv7E
Głupie małe p🤬dy z Norwegii przechodzą na islam za bilet na koncert justina biebera