Tak się rozmarzyłem.
Polska, skrzyżowanie. Z jednej strony Broszka, z drugiej Prezes, z trzeciej Maciora no i z kolejnej prezes TVPIS.
No i nie wyhamowali.. no i wreszcie dobra zmiana.
Polska, skrzyżowanie. Z jednej strony Broszka, z drugiej Prezes, z trzeciej Maciora no i z kolejnej prezes TVPIS.

Tak się rozmarzyłem.
A wystarczy wygrać wybory, POjebańcu!

A wystarczy wygrać wybory, POjebańcu!

@up uuuuuuuuuuuuu ale bait uuuuuuuuu czekamy teraz na bóle dupy....j🤬 zwolenników jak i same PO bo to komuchy
To, że w Dupie mam PIS, nie znaczy, że popieram PO pojebańcu
Pozdrowienia od byłego komunistycznego prokuratora Piotrowicza

Pozdrowienia od byłego komunistycznego prokuratora Piotrowicza

Tak się sracie a wasz ryzy tusek to jak jeździł? Pewnie 50 w zabudowanym i 90 poza.

lilmuzynio napisał/a:
Tak się sracie a wasz ryzy tusek to jak jeździł?
Kolejny piesek urwał się kaczorkowi ze smyczy i szczeka

TB boli dupcia jak ten p🤬lnik wam powoli rozwalaja. Kradlo sie dobrze a teraz nagle korytko odjezdza to trzeba jadem pluc i bredzic w mediach i obrazac kogo popadnie. Idz w gwizdu c🤬lu, PL bedzie bez ciebie lepsza.
W Polsce jak w Afryce.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
lilmuzynio napisał/a:
TB boli dupcia jak ten p🤬lnik wam powoli rozwalaja. Kradlo sie dobrze a teraz nagle korytko odjezdza to trzeba jadem pluc i bredzic w mediach i obrazac kogo popadnie. Idz w gwizdu c🤬lu, PL bedzie bez ciebie lepsza.
Śie zdziwisz jak rozwalą jeden p🤬lnik tylko po to, żeby zrobić drugi z tą różnicą, że tym razem więce dadzą tłuszczy żeby się utrzymać przy władzy.