Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Borsuk Miodożer
konto usunięte • 2018-03-26, 23:08
W wielkiej, Poważnej Korporacji szukano nowego menadżera na jedno z wyższych stanowisk. Head hunterzy stanęli na głowach i ściągnęli na spotkanie pewnego doświadczonego i znanego w branży człowieka. Po jakimś czasie standardowej rozmowy kwalifikacyjnej, pani będąca po drugiej stronie biurka, postanowiła zadać jedno z tych pseudo-psychologicznych pytań testowych, które mają nakreślić osobowość człowieka:

- Jeśli miałby pan być zwierzęciem, to jakie by pan wybrał?

Oczekując sztampowej odpowiedzi, typu: lwem, rekinem, zdziwiła się, gdy kandydat po chwili namysłu odparł:

- Borsukiem miodożerem

Zaskoczona kobieta po chwili odparła: Ale dlaczego akurat tym?

.
.
.
.

- Bo lubię żreć miód i borować suki
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2018-03-27, 4:35 3
Batiushka napisał/a:

Head hunterzy

Zgłoś
nowynick 2018-03-27, 8:54 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-27, 10:46 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2018-03-27, 11:35 1

a tyle to ja wiem, zastanawia mnie tylko dlaczego prezesi prywatnych firm, których dochody zależą od stosunków kosztów do wydatków zdają się tego nie widzieć...
Zgłoś
józekdeluxe 2018-03-27, 11:44 18
Zgłoś
nowynick 2018-03-27, 13:22
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-03-27, 15:40 7
Zgłoś
józekdeluxe 2018-03-27, 16:10 5
@up Obraziłeś się na życie korpo szczura, bo Ci koleżanka nie dała ściągnąć na teście. Stary jak ty szkołę podstawową przebrnąłeś?
Zgłoś
yesan 2018-03-27, 21:01
nowynick napisał/a:

a tyle to ja wiem, zastanawia mnie tylko dlaczego prezesi prywatnych firm, których dochody zależą od stosunków kosztów do wydatków zdają się tego nie widzieć...

Bo prezesi wielkich prywatnych firm są mądrzejsi od sadolowych mądrali i wiedzą, że ta cała rekrutacja ma sens
Zgłoś
~Velture 2018-04-02, 8:37

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-20, 23:24
Ja bym był żuczkiem gnojownikiem. Pchałbym przed sobą wielką kulę gówna donikąd. Czyli robił dokładnie to samo co teraz... tylko miałoby to jakiś sens...
Zgłoś
jan.rzut 2018-08-15, 16:49
@ ~Erutlev jeśli ktoś jest życiową p🤬dą to faktycznie to ma sens, a człowiek chcący żyć, a nie przeżyć znajdzie inne wyjście ;]
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem