Kibice dwóch niemieckich drużyn rozpoczęli finał Ligi Mistrzów nieco wcześniej, niż piłkarze...
Film z cyklu "A na Zachodzie, to z chuliganami sobie poradzili..."
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzy kontenery na śmieci stoją puste a policja nie potrafi ich wykorzystać... Zapełnić je tymi ludzkimi odpadami genetycznymi!
konto usunięte
2013-05-25, 17:28
Ale jak to możliwe ? Przecież w TVNie i wyborczej mówili, że to tylko kibole w Polsce robią burdy i wysadzają stadiony...
Zauważcie jak onet zatytułował news - "LM:kibice Bayernu i Borussii starli się ze sobą"
Gdyby to było w Polsce news były o takim tytule "Kibole ..." bo przecież w Niemczech to są kibice, ale w Polsce podludzie.... j***na propaganda przeciwko kibicom...
konto usunięte
2013-05-25, 18:09
ale warto zwrocic uwage na respekt przed policja. 4 czy 5 policjantow ogarnia tlum, nie stosujac do tego ani pal, ani gazu lzawiacego. no i policjani sa bez broni- wszak anglia.
Świr
2013-05-25, 18:17
konto usunięte
2013-05-25, 18:19
A mogli cyklon b tam puscic.... Maja w tym wprawe.
Bydło jest wszędzie bydłem niezależnie od kompasu.
konto usunięte
2013-05-25, 18:41
Kibolskie scierwo jak widac jest na calym swiecie. Chociaz w Polsce wyjatkowo smierdzace.