Aras64,
Przecież nawet w tytule jest napisane "Boska", a przed filmikiem "prawdopodobnie Bóg też go posiada". Sam, k🤬a, jesteś Gandalf.

Przecież nawet w tytule jest napisane "Boska", a przed filmikiem "prawdopodobnie Bóg też go posiada". Sam, k🤬a, jesteś Gandalf.
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?

@up: Milcz dziecko jak dorosły się wypowiada, polecam się doedukować na niektórych płaszczyznach.
EDIT: To był żart bo pewnie nie załapałeś.
EDIT: To był żart bo pewnie nie załapałeś.
Aras64, "Milcz dziecko" ?
A może to Ty byłeś pod koniec filmiku @_@
Ale OK., do rzeczy. Proszę Panie Starcze podać mi kilka płaszczyzn, na których powinienem się "doedukować" (napisałem w cudzysłowie, ponieważ w języku polskim nie występuje takie słowo). Zanim podasz mi propozycje dziedzin, z których Twoim zdaniem powinienem uzupełnić wiedzę, radzę Ci douczyć się (czy też poszerzyć) zasób języka, który nieumiejętnie zastosowałeś.
A może to Ty byłeś pod koniec filmiku @_@
Ale OK., do rzeczy. Proszę Panie Starcze podać mi kilka płaszczyzn, na których powinienem się "doedukować" (napisałem w cudzysłowie, ponieważ w języku polskim nie występuje takie słowo). Zanim podasz mi propozycje dziedzin, z których Twoim zdaniem powinienem uzupełnić wiedzę, radzę Ci douczyć się (czy też poszerzyć) zasób języka, który nieumiejętnie zastosowałeś.
podpis użytkownika
Ja prędzej uwierzę w Gandalfa niż w boga.
podpis użytkownika
ironią w ryj
szefooo, dupa dupa dupa dupa dupa dupa c🤬j!
(sprawdzam tylko, czy to prawda, co masz w podpisie).
(sprawdzam tylko, czy to prawda, co masz w podpisie).
podpis użytkownika
grauper, Tak. Wcześniej "sadysta" miał w podpisie coś w stylu "nigdy nie wchodzę w tematy, gdzie wcześniej pisałem, więc mam w dupie co mi odpiszesz".
podpis użytkownika