👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To musi być ważniak bo widzę tu więcej ochroniarzy niż u naszego prezydenta

boss mafii gra w golfa? wyglada to raczej jak przeprawa uchodzcow przez granice... matki, kobiety, glodne dzieci...
i to uczucie że jedyny dołek jaki Ciebie może czekać to ten który sobie wykopiesz po tym jaki zdobyłeś

"Kiedy jako jedyny masz notatki w grupie i idziecie do punktu ksero."
ToJestUkrytyPomysl napisał/a:
Spróbuj z takim wygrać
]
Normalnie, walkowerem

Wystarczy wysłać rakietkę, albo drona i cała ochrona nic nie warta.

Cytat:
Spróbuj z takim wygrać
![]()
Chyba, że jesteś innym bossem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie