📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Seth MacFarlane musiał wykorzystac sytuację, Co za hiena
już go lubie :
już go lubie :

A ja tam myślę że Matt Stone i Trey Parker zrobili kreskówkę o wiele wyższego poziomu.
Chociaż Ted był zajebisty.

wilkoala napisał/a:
A ja tam myślę że Matt Stone i Trey Parker zrobili kreskówkę o wiele wyższego poziomu.
A Seth zrobił kreskówkę dla ludzi, którzy nie potrzebują wiele, żeby się uśmiechnąć.

Ardrian napisał/a:
już go lubie :![]()
Tyle że ten odcinek (o ile to nie były 2, nie pamiętam) powstał ponad miesiąc temu.

Ardrian napisał/a:
już go lubie :![]()
Odcinek, z którego pochodzą te fragmenty wyemitowali 10 marca. Przypadek? Nie sądze

10 komentarzy i zaden nie nawiazuje do tego, ze ten "ZAMACH" byl od dawna ustawiony. Naprawde nie dziwie sie, ze NWO tak prosto wchodzi w zycie, jesli wiekszosc ludzi nawet nie widzi tego, co sie w okol dzieje i wyzywaja wszystkich tych, ktorzy maja otwarte oczy i uzywaja czegos takiego jak myslenie, a nie slepe wierzenie, w to co uslysza w telewizji lub znajomych

Pytanie tylko, kogo tym razem obwinia za atak i kogo odwiedza by gospodarka mogla dalej się rozwijać w imię pokoju na świecie:]

@wilkoala
Jestes tylko kolejnym potwierdzeniem tego, co napisalem. Zyj dalej w iluzji tego swiata, zycze Ci powodzenia
@sebbox
Obstawiam Iran. Co bylo tez widac po trzesieniu ziemi o magnitudzie 7,8, tuz obok elektrowni atomowej. Najblizsze dni pokaza napewno rozwoj sytuacji.
Jestes tylko kolejnym potwierdzeniem tego, co napisalem. Zyj dalej w iluzji tego swiata, zycze Ci powodzenia

@sebbox
Obstawiam Iran. Co bylo tez widac po trzesieniu ziemi o magnitudzie 7,8, tuz obok elektrowni atomowej. Najblizsze dni pokaza napewno rozwoj sytuacji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie