m................6
2014-10-05, 17:38
rzeczywiscie francuzi sa zalosni tylko raz z napoleonem podbili prawie cala europe a w II wojnie swiatowej nie podpalili sobie stolicy jak my dumny narod polski
zawsze podejmowali tak zalosne decyzje ze nawet komunizmu nie mieli przez 50 lat
pfffffff
jak beda okupowani przez 3 kraje ponad wiek to wtedy bedziemy mogli pogadac
s................l
2014-10-05, 17:41
jak można być takim idiotą i nie wiedzieć jak się gra w Boule?
Penc
2014-10-05, 17:59
@up ty pewnie wszystko wiesz geniuszu sk🤬iały.
podpis użytkownika
Better dead than red!
Sadistic uczy i bawi. Tak się w to gra.
santaxl napisał/a:
jak można być takim idiotą i nie wiedzieć jak się gra w Boule?
Haha, mogę ci wymienić tak z miejsca 10 gier, o których nie masz pojęcia że istnieją nawet. Czyli co, jesteś debil razy 10?
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Remontujemy stary hotel(...)
BongMan, żebyś ty w życiu chociaż pustą taczką pojeździł...
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
2014-10-05, 19:35
Ptoon napisał/a:
Sadistic uczy i bawi. Tak się w to gra.
oglądam trzeci raz i powiedz mi gdzie jest ta gra?
Mercury001 napisał/a:
BongMan, żebyś ty w życiu chociaż pustą taczką pojeździł...
Ostatnio jeździłem, w c🤬j gruzu. Na taczkę, na przyczepę po rampie z belki, a po drodze jeszcze przez wysoki jak c🤬j próg. Dwa dni tak, ręce to myślałem że mi odpadną
podpis użytkownika
Fazi
Pih
Code
2014-10-05, 19:46
czekałem jak poj🤬y aż zawróci i tu taki c🤬j ;/
podpis użytkownika
Czarny Żyd jeźdźcem Apokalipsy.
myślałem że znaleźli kulki analne
BongMan napisał/a:
Ostatnio jeździłem, w c🤬j gruzu. Na taczkę, na przyczepę po rampie z belki, a po drodze jeszcze przez wysoki jak c🤬j próg. Dwa dni tak, ręce to myślałem że mi odpadną
Gruzu powiadasz... a nie myślałeś żeby zatrudnić od tego "SPECJALISTÓW" ?
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
Polska, jak wiele razy juz tu wymieniono, znalazla sie w niezle h🤬jowym miejscu w Europie, wiec podejrzewam, ze slowo "Francja" nic by nam nie mowilo gdybysmy zamienili sie miejscami z tym krajem. No naturalnie cos bysmy tam pewnie uslyszeli z propagand podziemnych w ktorych to aktualnie nie byli tacy zli.
Cofnijmy sie troche wstecz, do czasow Unii Obojga Narodow, i co widzimy? Polska nie "prawie", tylko podbila cala wschodnia Europe.
Zalosne decyzje? no musze Ci przyznac racje, obrona Polski na poczatku 2 Wojny Swiatowej byla calkiem zalosna. Tak zalosna ze opoznila plany Trzeciej Rzeszy do spopielenia zachodniej Europy o kilka miesiecy. Francja i tak przegrala w malej grze ktora nazwe "Blitzkrieg".
Okupowani przez 3 kraje? nie potrzebuja zewnetrznej pomocy, na historii uczylismy sie o ich wojnie domowej.
Wiec taaa, my jestesmy cebulakami a oni nadzieja Europy i narodu muzulmanskiego.
I gejow, nigdy o nich nie zapominajmy.
A kręcili się specjaliści w okolicy, nawet lukali przez okna. Mieszkałem w tym hotelu żeby go chronić przed dzikimi lokatorami. Jak to szef powiedział: "Ktoś musi tam mieszkać, bo jak będzie stało puste to się cyganie zalęgną"
podpis użytkownika
Fazi
Pih
Cytat:
ty tumanie, synu wiatru i kurzu...