👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
nie pamiętają, że Jezus był królem żebraków?
ciężko pamiętać coś czego nie było
No no temat aborcji ostatnio wybrzmiał, dzieciobójczyni nie znaleźli, to trzeba wywołać jakąś inną wojenkę ideologiczną. Krytyka katolickiego święta przez środowiska lewicowe będzie w sam raz, tak akurat na jeden dzień. Może ABW uda się wynieść trochę więcej z redakcji wprost, a przynajmniej stare baby będą zaaferowane atakami na procesje.
Jeżeli ateiści chcą nawracać "obłąkanych katoli" to dlaczego robią to w taki sposób, który spowoduje tylko i wyłącznie napięcia.
Jeżeli ateiści chcą nawracać "obłąkanych katoli" to dlaczego robią to w taki sposób, który spowoduje tylko i wyłącznie napięcia.

Ptoon napisał/a:
No no temat aborcji ostatnio wybrzmiał, dzieciobójczyni nie znaleźli, to trzeba wywołać jakąś inną wojenkę ideologiczną. Krytyka katolickiego święta przez środowiska lewicowe będzie w sam raz, tak akurat na jeden dzień. Może ABW uda się wynieść trochę więcej z redakcji wprost, a przynajmniej stare baby będą zaaferowane atakami na procesje.
Primo.
Redakcja Wprost to banda idiotów. Brak szyfrowania danych nad którymi pracują ?? Serio ?? To ma być inteligencja ?? Mając do czynienia z tak ważnymi sprawami powinni kilkukrotnie zaszyfrować te pliki. A na dzień dobry oddać tego cholernego Macbooka z pozdrowieniami dla ABW i prokuratury aby odezwali się po tych 300 latach kiedy odszyfrują dane.
Secundo.
Kto tu mówi o nawracaniu chrześcijan ?? Mam w dupie takich debili którzy nawet nie potrafią samodzielnie myśleć. Że już o przeczytaniu Biblii nie wspomnę. Niech sobie wierzą w kretynizm. Ta prowokacja jest skierowana do ludzi którzy widzą jak chore to jest państwo które pozwala na prymat jednej religii nad innymi.

Może i nieodpowiednie zachowanie, ale czy tylko ja lubię ból dupy moherów? To podenerwowanie haha

Doskonały przykład katolickiej dobroci, otwartości serca i miłosierdzia
typowa mentalność plemienna.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie