Wywiad ze znanymi i lubianymi braćmi Figo Fagot.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
"znanymi i lubianymi" ?
nie wiem, do remiz i na wiejskie dyski nie chodzę, więc ciężko się wypowiedzieć.
tak, teraz hejtujcie.
nie wiem, do remiz i na wiejskie dyski nie chodzę, więc ciężko się wypowiedzieć.
tak, teraz hejtujcie.
@innyczlowiek
byłem w remizie w poznaniu, i było mega, jeżeli miałeś za smutny ryj by wejść. Żałuj.
byłem w remizie w poznaniu, i było mega, jeżeli miałeś za smutny ryj by wejść. Żałuj.
Fajnie że robią karierę i zgarniają szmal, ale szkoda że brakuje im czasu na nowe odcinki kapitana bomby(na nowy już czekamy ponad 3 tygodnie) , a przecież na nim GIT produkcja się wypromowała .
Mówię Wam! Oni zrobią karierę! Mają żuka - są ekscentryczni. Piją wódkę - wzbudzają sympatie u 99% mlodzieży (do 30tki powiedzmy). Zatem - zadatki na gwiazdę mają. Sam kupię ich elegancką płytę i postawie na półce obok zepelinow dajmy na to
"Wywiad ze znanymi i lubianymi braćmi Figo Fagot." Może na wsiach i remizach.
Ver0
jak mi szkoda że na twojej wsi jeszcze nie zagrali :] Pewnie zabita dechami
@black SS
zgadzam się. sympatie ogromną wzbudzają. a płyte warto kupić nawet nie zeby słuchac ale zeby dac im zarobic bo mają zajebiste pomysły
i jadą po cyganach;]
zgadzam się. sympatie ogromną wzbudzają. a płyte warto kupić nawet nie zeby słuchac ale zeby dac im zarobic bo mają zajebiste pomysły
i jadą po cyganach;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie