Kto pamięta dzieciństwo to wie , że takie rzeczy nie są przypadkiem
E tam błąd pałkarza. Ja bym powiedział, że czysty strzał. Po tym uderzeniu powinien zaj🤬 home run!
Prawda. Kiedyś w wieku około pięciu lat wziąłem grubą drewnianą pałkę i zaj🤬em siostrze w głowę w ramach eksperymentu. Jak się mnie pytali czemu to zrobiłem odpowiedziałem, że chciałem sprawdzić co się stanie

alususs napisał/a:
Kto pamięta dzieciństwo to wie , że takie rzeczy nie są przypadkiem
Prawda. Kiedyś w wieku około pięciu lat wziąłem grubą drewnianą pałkę i zaj🤬em siostrze w głowę w ramach eksperymentu. Jak się mnie pytali czemu to zrobiłem odpowiedziałem, że chciałem sprawdzić co się stanie

podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Barnellini napisał/a:
E tam błąd pałkarza. Ja bym powiedział, że czysty strzał. Po tym uderzeniu powinien zaj🤬 home run!
Sam nie raz komuś zaj🤬em za dzieciaka i tez sam dostawałem i zawsze wydawało mi się że to niechcący mi ktoś jebnął haha

@up all zaczynam rozumieć dlaczego tyle pojebów na tym portalu...

Ustawienie piłki,ofiara powoli się zbliża,zamach i piękna synchronizacja....

tycho napisał/a:
Sam bym chętnie tak jebnął temu gówniakowi.
Ja bym jebnął byle jakiemu, ważne żeby świadków nie było, bo jeszcze mogliby pomyśleć, że jakiś pojeb czy coś.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
tycho napisał/a:
Sam bym chętnie tak jebnął temu gówniakowi.
Tobie to ja już radziłem: up🤬l kabel od internetu, zdrowo się odżywiaj i unikaj stresu- może Ci przejdzie..
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Jakiś plastikowy ten dźwięk uderzenia, z metalicznym brzdękiem film byłby perełką a dzieciak cyklopem