Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kozła666Stopa 2024-12-22, 23:32 6
Dobra sztuka broni się sama,
Tu nie obronił się dziad z brodą jak Osama
Przed sztuką wyprowadzoną przez chama
Co dobry miał zamach wydupcył mu sztukę i leży obok tu sterty w obrazach, wstawać ma zakaz joł nara i wara!

O.G 4life meeting of styles.
Zgłoś
psyhepl 2024-12-23, 0:21 11
Idąc chodnikiem każdego dnia mijasz ludzi.
Setki, tysiące ludzi bez twarzy
Zgłoś
Prosty 2024-12-23, 1:48 2
On do tego czanego gówna mówi "lady" na bank cz🤬ch , więc jebac wszystkich na tym nagraniu
Zgłoś
Judeaufdengas 2024-12-23, 4:27 2
Widać małpie łapy tylko debil może się zastanawiać kto tam jest murzyn Murzynowo murzynem
Zgłoś
Tobiahus96 2024-12-23, 9:43 3
Pięknie przyj🤬 głową w mur 😁
Zgłoś
gdfgdf 2024-12-23, 14:42 1
koleś ledwo na nogach stoi, tzn. stoi już jedną w trumnie, i mówi do typa że go znokautuje .. murzyn to jest murzyn jednak
Zgłoś
elim 2024-12-23, 16:43 1
ciekawa taktyka marketingowa, znokautować potencjalnego klienta i walnąć mu rysunek.
Zgłoś
POeBaNy 2024-12-27, 11:10 1
Filmik puszczony od tyłu. Poznałem po tym, że na drugim planie czarny przypina rower do słupa. Jarzycie? Czarny przypina rower. Hehehe od razu widać że nagranie puszczone od tyłu.
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem