Nie miałem dostępu do facebooka przez jakieś 15 minut, więc poszedłem chwilę porozmawiać z żoną i dziećmi. Wydają się mili.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
tomexxx11171717177171711771
jesteś taki zły i straszny, że Tobie też zasadżę knagę w okopcony wydech, czemu nie.
jesteś taki zły i straszny, że Tobie też zasadżę knagę w okopcony wydech, czemu nie.
Dzień 2:
To już kolejny dzień bez facebooka, wstałem rano, wykąpałem się i ogoliłem - miłe uczucie Od niepamiętnych czasów tego nie robiłem, jednak na grzyb ze stóp oraz garb z pleców było to za mało, chciałbym pójść do lekarza, ale nie mam internetu a nie wiem gdzie on jest oraz jak się tam dostać...
To już kolejny dzień bez facebooka, wstałem rano, wykąpałem się i ogoliłem - miłe uczucie Od niepamiętnych czasów tego nie robiłem, jednak na grzyb ze stóp oraz garb z pleców było to za mało, chciałbym pójść do lekarza, ale nie mam internetu a nie wiem gdzie on jest oraz jak się tam dostać...
@jonatan
Nigdy bym na to nie wpadł. Czyżby ktoś opierał swoją teorię na własnych przeżyciach? Jakie to ironiczne
Nigdy bym na to nie wpadł. Czyżby ktoś opierał swoją teorię na własnych przeżyciach? Jakie to ironiczne
iOskar napisał/a:
@jonatan
Nigdy bym na to nie wpadł. Czyżby ktoś opierał swoją teorię na własnych przeżyciach? Jakie to ironiczne![]()
Widocznie jesteś zbyt mało spostrzegawczy (że się tak łagodni wyrażę), skoro na taką prostą rzecz nie wpadniesz
Wystarczy zajrzeć w komentarze, a nie czytać najlepszy i dodać swój, samo wpadnie w oko. Jak rozróżniasz literki i obrazki, to dasz sobie radę następnym razem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie