👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bobicker napisał/a:
Ocho, oficjalny komunikat od straży miejskiej.
"Oho" nieuku!

Jak na wagary to pod Świt najlepsze zapiekanki i lody przynajmniej za moich czasów szkoły

Jak zwykle nagonka na strażników. Nagranie tendencyjnie ukazuje interwencję wobec gościa który miał wszelkie sugestie podczas interwencji w dupie! Za każdym razem jest to samo, że nikt nie dochodzi - o co idzie tylko to, że strażnicy robią coś bezprawnie. Ale jak znam życie to pan miał gdzieś ich interwencję bo on np. nie musi nosić maseczki bo nie! Wiec nie powinien się dziwić, że utrudnianie przeprowadzenia normalnej interwencji jest wykroczeniem lub nawet przestępstwem. A wystarczyło dać się wylegitymować i byłoby przypuszczam po ptakach, a tak to ta interwencja musi się prawdopodobnie zakończyć sprawą sądową.

Normalnie to się kajdanki zakłada, a tu jakieś przytulanie.... LGBT czy co....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie