📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

35i napisał/a:
Coś jej powiesz, drze p🤬dę. Nie odzywasz się, jeszcze bardziej drze p🤬dę, żeby zwrócić na siebie uwagę. Czego jak czego, ale logiki od kobiet nie wymagajmy.
to fakt,
niby wykształcone z dużą ilością różnych fakultetów i kilku kierunków na studiach, ale z logiką kobiety mają olbrzymi problem,
choć zauważyłem że tych o umysłach ścisłych mniej to dotyczy, ale jest to niewielki procent
w tym przypadku dwa liście i szybko doszlaby do siebie i wcale nie żartuję
Czemu on sobie poszedł, kiedy już na niej siedział? Rozmyślił się, czy udało mu się przywrócić ład i porządek, bo tak on teraz wygląda?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie