👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Co ja mam teraz zrobić???!!!" Zamknąć mordę. Mam nadzieję że kretynce dobiorą się do dupy. Naraża dziecko na niepotrzebny stres, skacze jak wsza, mając trociny we łbie. Jest za tępa żeby znać swoje obowiązki, ba... nawet praw dobrze nie zna. Jak zwykle szkoda dziecka, bo z matką kretynką nie wróżę mu szczęśliwej przyszłości.
Kenstap napisał/a:
Ciebie powinni kropnąć dla przykładu.. Ty jesteś p*zdą. Te k***y robią z nami co chcą a ty j***na p*zdo już im uległeś. Ja kiedyś na samym początku pisałem i udostępniałem od innych kumatych że wkoncu będą szczepienia przymusowe, jak i paszporty zaszczepionych to się k***y śmiali tacy jak Ty, a dalej Ci srają do mózgu a Ty myślisz że wszyscy śmierdzą tylko nie Ty !
Nawet ta policyjna k***a nie ma maseczki założonej dobrze, a sami popaprańcy żądają maseczki
jakiś Ty smutny...
Koleś nie chce się wylegitymować bo równie dobrze może być poszukiwanym pedofilem.
Jak nie potrafisz walczyć z pałami to zamykasz morde. Tu klasyczny przykład pato rodzinki i ich PRAWA. Gówno nie prawo nie tak się walczy odmawiasz przyjęcia mandatu i walczysz w sądzie a nie drąc p🤬dę na krawężników.
moim zdaniem środki niezasadne do przewinienia, wiele spraw już sądy uwaliły
Absurd sytacji sprowadza sie do tego ze interweniujacemu policjantowi wystaje faja z maski wiec rownie dobrze moglby jej nie miec...co nie usprawiedliwia tych drugich debilii
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie