Na początku trochę mnie to rozśmieszyło, ale później jakoś wpadłem w konsternację.. jak i niedaleką przyszłość Europy moją wyobraźnią

Tak mowa o muslimach
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-12, 18:17
Mam nadzieję, że nikt ich jeszcze nie zabił...
Na YT jest z napisami.
/watch?v=BCF-OeMwmnk
konto usunięte
2013-06-12, 21:13
to się nazywa ironia pełną gębą
konto usunięte
2013-06-12, 21:14
Czemu Abdul ma rosyjski akcent?
konto usunięte
2013-06-12, 21:20
Tyle o muslimach
Chyba już za późno...Europo obudź się!
konto usunięte
2013-06-12, 21:47
konto usunięte
2013-06-12, 21:54
stare i juz bylo 10 razy k--a
teraz zrobili sobie o tym skecz , haha hihi , dobrze sie bawią itp., ale czy pomyśleli o konsekwencjach ? za rok może 2 ktoś to wyciągnie i będą musieli uciekać ze swojego miasta, kraju, zmieniać nazwiska ukrywać się. Skrajnie nieodpowiedzialne zachowanie jak tak można żyć chwilą i nie myśleć o swojej przyszłości
jak tak dalej pojdzie to ino czekac na Polską wersje : wypi****lać brudasy z Polski fa la la la lala lala la la...
konto usunięte
2013-06-12, 23:26
Trochę późno się obudzili. Znając życie nim im to nie przeszkadzało do czasu ostatnich wydarzeń