Obczajcie typowego Pana MIetka-Ciecia, który po przewróceniu łuku wyszedł z kanciapy po prawej stronie. Szlug w łapie, robocze portki i fachowym okiem nadzoruje akcję.
Ja tu czekam aż jakaś konstrukcja z nieba jebnie znienacka miażdżąc pół lodowiska, a tu c🤬j...
To chyba nie pierwszy p🤬lnął, bo na początku filmu widać z lewej strony jak taki sam podnoszą...
Ja tu czekam aż jakaś konstrukcja z nieba jebnie znienacka miażdżąc pół lodowiska, a tu c🤬j...
panta_rhei napisał/a:
...spadla konstrukcja z pianki i dykty na swolocz
Knock knock to heaven doors
Nastawiają tego gówna z drutu, łańcucha choinkowego i lampek i ani to piękne ani co, a tępe ludzie tam fotki sobie cykają. Moim zdaniem to zaraza ostatnich lat. Na początku było to nawet ciekawe a teraz to każda galeria handlowa, większy sklep, na rynkach miast, rondach nawet ustawiają te pseudo konstrukcje, bombki, łuki, ramki jakieś.
Pewnie stary myk na "boly mnie kręgosłup". To jakieś gówno z dykty przecież.
hehe a miało być wieczne i trwałe jak ruski socjalizm
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
myślałem że po tej rampie wp🤬li się kamaz i rozp🤬uche zrobi
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...