Ładnie ich wyj🤬o w kosmos
.
Po rzyganiu będą mieli reset. Ogólnie nie polecam tego uczucia. Jak byłem w szpitalu, byłem operowany pod narkozą. Po przebudzeniu byłem taki naćpany, że nie poznawałem rodziny, ale high był niezły ;D. Po 3 godzinach mi zeszło. Późniejsze samopoczucie - masakra...

Po rzyganiu będą mieli reset. Ogólnie nie polecam tego uczucia. Jak byłem w szpitalu, byłem operowany pod narkozą. Po przebudzeniu byłem taki naćpany, że nie poznawałem rodziny, ale high był niezły ;D. Po 3 godzinach mi zeszło. Późniejsze samopoczucie - masakra...
zęby zaczęły mnie boleć;D
podpis użytkownika
Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
Jak ta p🤬da prowadzi i w tym czasie nagrywa Maciusia ???
" Nie mam nic do czarnych ... ale drogi na wsiach bym asfaltem wyłożył "
podpis użytkownika
Jak mawia mój ojciec :" Nie mam nic do czarnych ... ale drogi na wsiach bym asfaltem wyłożył "

W US and A przeprowadzają większość zabiegów dentystycznych pod narkozą. Poj🤬o ich. Btw. może oni nie jadą od dentysty tylko jadą sobie na przejażdżkę a mama prowadzi videobloga i codziennie wrzuca postępy w rehabilitacji dzieci...
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
ehh... nie umiem wkleić zdjęcia w komentarzu, czy to oznacza, że jestem c🤬jem?

przeciez to nie po narkozie,tylko po analgosedacji. dostal na uspokojenie,bo dzieci sa bardzo w ameryce wrazliwe.
wexors,a smoki lataly po tym autobusie? szczeka ci opadla po znieczuleniu,jasne. mi opada jak czytam takie bzdury.
wexors,a smoki lataly po tym autobusie? szczeka ci opadla po znieczuleniu,jasne. mi opada jak czytam takie bzdury.

ja tak przeczytalem
...chodzenie do sadysty
a dwa skutki gazu rozweselajacego nie polecam po godzinie leb nap🤬la jak ruski hardstyle...

...chodzenie do sadysty
a dwa skutki gazu rozweselajacego nie polecam po godzinie leb nap🤬la jak ruski hardstyle...
K🤬a ja widze polowa z Was jest dentystami albo w trakcie studiow,gowno mnie obchodzi co im podali,czy narkoze,czy co bo juz chyba 5 wersji jest wypisanych i to z dokladnymi nazwami (-.-) film,was fun,i tyle,piwo
Próbuję zobaczyć w tej dziewczynie kogoś fajnego ale widzę jakiegoś downa