👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kiepski trip, koleś odleciał na smutno a dziewczyna cofnęła się w rozwoju. Ale swoją drogą zajebiście dawał czadu na gitarce.

Jego siostrę to bym jeszcze z miłą chęcią doprowadził do stanu używalności..

"Prove that you're my mom"
"I can't prove it..."
"A-ha! Marry me!"
Dawno się tak nie uśmiałem hahah
Mój dentysta jakiś kiepski towar sprowadza, jedyne co się później dziej to to, że mnie szczęka boli -.-'
"I can't prove it..."
"A-ha! Marry me!"
Dawno się tak nie uśmiałem hahah

Mój dentysta jakiś kiepski towar sprowadza, jedyne co się później dziej to to, że mnie szczęka boli -.-'

Oni są po narkozie i dlatego tak się zachowują ;] po znieczuleniu miejscowym niestety nie jest się w takim stanie :p

- Who is she?!
- She's your sister....
hehehe - Rape her....
ale laska jest zrobiona, dobre dobre...
- She's your sister....
hehehe - Rape her....
ale laska jest zrobiona, dobre dobre...

mi sie podobal moment gdy mamusia mowi: "i'm trying to drive"
znaczy, ze ma podzielna uwage

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie