Gdzie jest opcja odejmowania piw, ja się pytam?!?!?!?
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
zartowac z uposledzonego brata to lekka przesada
mogl sie zmoczyc
mogl sie zmoczyc
podpis użytkownika
forza nostra legge
de_sade napisał/a:
Gdzie jest opcja odejmowania piw, ja się pytam?!?!?!?
W dupie, trzeba było obejrzeć zanim się postawiło. Tyłek też przed sraniem podcierasz?
DSStrielok napisał/a:
W dupie, trzeba było obejrzeć zanim się postawiło. Tyłek też przed sraniem podcierasz?
skad ta pewnosc ze chce odebrac swoje piwo ? to jest tak c🤬jowe ze powinno byc bezalkoholowe, myslisz czasem zanim sie przyp🤬olisz ?
Masz jakiś fajny mokry sen erotyczny, a tu taki c🤬j robi ci mikser
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Wyreżyserowane jak wybory w Rosji.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Teraz pytanie do ekspertów.
Czy jest możliwe zaśniecie z napiętymi mięśniami tj. uniesiona noga zgięta w kolanie.
Czy oni są aż tak tępi czy jednak można tak zasnąć bo jednak ja bym nie potrafił, ale u mnie ze snem jak z r🤬aniem, ciężko...
Czy jest możliwe zaśniecie z napiętymi mięśniami tj. uniesiona noga zgięta w kolanie.
Czy oni są aż tak tępi czy jednak można tak zasnąć bo jednak ja bym nie potrafił, ale u mnie ze snem jak z r🤬aniem, ciężko...
Matzdorf napisał/a:
Teraz pytanie do ekspertów.
Gdzie masz napięty mięsień przy tak ułożonej nodze? Idź na masaż, może jeszcze uda się to rozluźnić.