Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Bratkowska oskarżona o propagowanie komunizmu
konto usunięte • 2014-01-14, 16:01
Katarzyna Bratkowska, znana społeczności jako ta co trąbiła wszędzie że usunie ciąże na święta. Oszołom i intelektualna zapaść.

Większość pamięta pewnie też jej wypowiedź:
"Jestem komunistką, bo wierzę, że to najbardziej proludzki, humanitarny ustrój. Wolałabym żyć na Kubie niż w USA"

"najbardziej proludzki, humanitarny ustrój"

Otóż Młodzież Wszechpolska złożyła doniesienie o popełnieniu przez Bratkowską przestępstwa, jakim jest propagowanie komunizmu.

Nie sympatyzuję z Wszechpolakami, ale ciesze się że jest reakcja na to p🤬lenie tej feminazistki. Zdaje sobie sprawę że i tak gówno jej zrobią, ale przynajmniej wiedzą teraz że ich czyny nie pozostaną bez żadnego odzewu.

Reszta stron z zawiadomienia dostępna tutaj:
narodowcy.net/polska/8761-wszechpolacy-przeciwko-propagowaniu-komunizm...
ponieważ uznałem że nie ma sensu wrzucać wszystkich, ktoś chce to sobie przeczyta.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-14, 19:40
@Gordon Nie daj się czarkowi, to taki forumowy troll-debil.
@tranzystor Nie obchodziło by mnie to jakby nie trąbiła o tym wszędzie, jak już się zdecydowała wystawić na publikę to mamy prawo ją oceniać.
Zgłoś
tds1974 2014-01-14, 19:46 2
8Preacher8 napisał/a:

przykłady inteligencji, elokwencji i uniwersyteckiego wręcz poziomu argumentów.

ten kraj schodzi na psy jak najwięcej szczekają takie cebulaki

"Uniwersyteckiego poziomu argumentów" (?) można używać, gdy adwersarz wykazuje minimum inteligencji. W przypadku MW mówimy o hołocie i kibolach.

Ten kraj zszedł na psy, gdy prawica doszła do władzy, więc już parę ładnych lat. Powolutku, powolutku, lewica rośnie w siłę (w niektórych sondażach jest już 14 punktów). Póki co, MW i jej podobne barachło mogą marzyć o takim wyniku.

Ork.Fajny napisał/a:

Raz: Przedstaw co najmniej 10 punktów ich programu który zgadzałby się z systemem opracowanym przez Mussoliniego. Powołaj się oczywiście na źródła samej MW oraz na jakieś historyczne w sprawie Włoch.

Oho! Jeszcze jeden mądrala, który twierdzi że faszystów nie było w Polsce. Powiedz to Powstańcom...
Skrajna, faszystowska, antypolska prawica, którą reprezentuje twór zwany "Młodzieżą" "Wszechpolską" zniknie prędzej czy później. Nikt normalny w kraju, który walczył z Niemcami, w którym tylu Polaków Niemcy wymordowali, nie będzie popierał faszystowskiego guano.

Szkoda zresztą dyskutować z ludźmi, którzy obrażają innych argumentami, "a jego ojciec był w PZPR", więc syn jest "resortowy", bo to nie dyskusja, a ścieki.

Zaprzeczysz że faszyzm zwalczał liberalizm, co ma w statucie Młodzież wszechpolska? Zresztą nic nie pisz, szkoda liter.

Swoją drogą śmieszne to banialuki na stronach młodych faszystów: 3.Pragniemy wyprzeć z życia narodu podłość, fałsz i brud.

Może zacznijcie myć zęby i namawiać do tego innych? Tyle brudu do zwalczenia... to by było coś. MW Frakcja Higieny Ustnej.
Zgłoś
Lysack 2014-01-14, 20:00
za komuny miałaby legalną aborcję - gumową pałą w brzuch.

taki to był proludzki i humanitarny ustrój
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 20:05 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-01-14, 20:32 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 21:38
Drodzy Sadole i Sadolki
Co powiecie na taki twór?

komunistyczna młodzież Polski
Zgłoś
karfi 2014-01-14, 21:47
Młodzież Wszechpolska ma siedzibę na Wiejskiej. Przypadek ? Nie sądzę.
Zgłoś
tds1974 2014-01-14, 23:49 2
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-01-15, 9:28 2
Zgłoś
KasHer 2014-01-15, 13:57
Nie zamierzam odnosić się do prowadzonej tutaj dyskusji.
Wrzucę zwyczajnie moje zdanie:

Komunizm (w postaci jak przebiegał ustrojowo - wiem że czym innym jest od samych założeń ideologicznych) jest jednym z ustrojów którego nienawidzę oraz ideologią (myślą, filozofią) wybudowaną na założeniach z którymi się nie zgadzam.
Nie przeszkadza mi to jednak bronić prawa p. Bartkowskiej do głoszenia poglądów całkowicie sprzecznych z moimi.

Uprzedzając ewentualne pytania - tak uważam że naziści również mają prawo do głoszenia swoich ideologicznych bredni, a zakazując sprawia się że coś co zwyczajnie można byłoby wyśmiać, kontrargumentować, obalić pogląd w dyskusji zamiast tego dostaje łatkę "tajemnej", "konspiracyjnej", "niezależnej", "antyestabliszmentowej".
Dzieciaki nie ciągnie do ideologii, która ma miano "obciachowej" a do "tajemniczych i mrocznych" owszem.
Zgłoś
Ork.Fajny 2014-01-15, 14:17
KasHer napisał/a:

Nie przeszkadza mi to jednak bronić prawa p. Bartkowskiej do głoszenia poglądów całkowicie sprzecznych z moimi.

Wraz z wolnością musi przyjść odpowiedzialność za słowa. A dokładnie za kłamstwa które się głosi publicznie. Jeśli ta kobieta publicznie łże i np. oczernia(uwaga! obraza tylko będąca kłamstwem. "Obraza" będąca prawdą nie powinna być karana) księży lub nawołuje do systemu który nazywa "humanitarnym" a który tylko spowodował śmierć ponad 100mln ludzi na całej planecie, winno być rozpatrzone przez sąd.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 20:45
tds1974 napisał/a:

"Uniwersyteckiego poziomu argumentów" (?) można używać, gdy adwersarz wykazuje minimum inteligencji. W przypadku MW mówimy o hołocie i kibolach.

Ten kraj zszedł na psy, gdy prawica doszła do władzy, więc już parę ładnych lat. Powolutku, powolutku, lewica rośnie w siłę (w niektórych sondażach jest już 14 punktów). Póki co, MW i jej podobne barachło mogą marzyć o takim wyniku.

zgodnie z Twoimi słowami z Tobą już nie ma o czym rozmawiać
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem