Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Bratkowska oskarżona o propagowanie komunizmu
konto usunięte • 2014-01-14, 16:01
Katarzyna Bratkowska, znana społeczności jako ta co trąbiła wszędzie że usunie ciąże na święta. Oszołom i intelektualna zapaść.

Większość pamięta pewnie też jej wypowiedź:
"Jestem komunistką, bo wierzę, że to najbardziej proludzki, humanitarny ustrój. Wolałabym żyć na Kubie niż w USA"

"najbardziej proludzki, humanitarny ustrój"

Otóż Młodzież Wszechpolska złożyła doniesienie o popełnieniu przez Bratkowską przestępstwa, jakim jest propagowanie komunizmu.

Nie sympatyzuję z Wszechpolakami, ale ciesze się że jest reakcja na to p🤬lenie tej feminazistki. Zdaje sobie sprawę że i tak gówno jej zrobią, ale przynajmniej wiedzą teraz że ich czyny nie pozostaną bez żadnego odzewu.

Reszta stron z zawiadomienia dostępna tutaj:
narodowcy.net/polska/8761-wszechpolacy-przeciwko-propagowaniu-komunizm...
ponieważ uznałem że nie ma sensu wrzucać wszystkich, ktoś chce to sobie przeczyta.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2014-01-14, 16:15 18
"Publiczne propagowanie totalitarnego ustroju państwa" - a czy to nie jest przypadkiem to samo, co przed rokiem 2004 robili wszyscy, którzy agitowali za wejściem do UE? To, co robią teraz wszyscy, którzy twierdzą że członkostwo Polski w UE jest czymś dobrym? Fakt, powiedzieli to innymi słowami, ale jednak to jest to samo.
Zgłoś
slig01 2014-01-14, 16:16 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 16:18 3
Akurat w kontekście tej wiadomości najmniejsze znaczenie ma definicja komunizmu, najważniejsze jest, że tę tępą dzidę trochę ukrócą.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 16:32 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zonk 2014-01-14, 16:35 3
Zgłoś
tds1974 2014-01-14, 16:35 6
Mogą się w pompkę pocałować co najwyżej. Pismo to kolejny dowód braku inteligencji u tych półfaszystów. Ale czego się można spodziewać od tych głąbów? Oprócz czytania Wyborczej, zaglądanie Grodzkiej pod spódnicę i wyrywania drzewek w akcie patriotyzmu potrafią jedynie debilne pismo wysmażyć...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 16:58 52
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 17:01 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 17:01
Zgłoś
Sylarr 2014-01-14, 17:01 25
RottenFetus, tds1974,
Zgłoś
kmieciuz 2014-01-14, 17:02
Daleko mi do MW, jednak z tezami zawiadomienia mogę się zgodzić. Dziwię się jednak, że patrioci z owej prawicowej organizacji mają pewne problemy z przyswojeniem zasad pisowni języka polskiego. Nie chodzi mi o bycie "gramar nazi", ale skoro są takimi patriotami, to niech będą w swoich działaniach konsekwentni.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 17:05 4
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2014-01-14, 17:05 18
Przynajmniej MW coś robi, a nie pisze durne komentarze w internecie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 17:06
I tym sposobem nakarmili trollicę. Nic jej nie udowodnią. Nie można zamknąć za poglądy i gadanie. Nawet za to gdzie by można, za np. czczenie Che Guevary, nie zamykają nikogo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem