kiedyś to byly imprezy,fakt faktem każdy porobiony,ale za to laski wygladaly zajebiscie a nie teraz co druga to gruba krowa bez figury! dla paru wspomnien warto zobaczyc
Bieda umysłowa skacze i tańczy w klubie...
Co w tym takiego nadzwyczajnego?
Ale człowiek był poj🤬y po pigsach.
Lepsze glany i czarny ubiór na lato niż żel, BMW 316 z przebitym tłumikiem i laski brane przez 3/4 twoich "ziomali".
m................n
2012-10-21, 0:12
teraz przynajmniej w tych wieśniackich daszkach nie wpuszczają do klubów, nie wiem czemu ale jak widze kogoś z taką "krymką" plus jeszcze stosowny ortalion to bardzo mam ochotę przyj🤬 soczyście po ryju
co za patolka

- cpalnia pelna geba
I jeba*ńsko było bo wszystkie na pigułach, podnieta... ehhh
Skowoo napisał/a:
Lepsze glany i czarny ubiór na lato niż żel, BMW 316 z przebitym tłumikiem i laski brane przez 3/4 twoich "ziomali".
BMW cie przewiezie tam gdzie chcesz, nie musisz zap🤬lać jak w saunie na dodatek w ciężkich butach. Co do lasek to przynajmniej można por🤬ać. Żelik lepszy niż długie tłuste włosy które wyglądają identycznie jak nażelowane, no ale kto co lubi.
P................a
2012-10-21, 0:34
Każdy w swoim świecie leci
b................a
2012-10-21, 0:40
ale dzicz. ja p🤬lę
E................e
2012-10-21, 0:42
Y................r
2012-10-21, 0:50
Czapka - jest.
Okulary przeciwsłoneczne - są.
Białe rękawiczki - są.
Pixy - kuuuurwa portfel!
Weźcie wszyscy z łaski swojej wyp🤬alajcie, Ja wedle opisu będę miło wspominał, bo były tam wixy których wy przy swoich nędznych komputerkach nigdy na oczy nie zobaczycie, i uj że wszyscy porobieni, klimat był i wspomnienia są, a gimbaza niech sp🤬ala i modli się że kiedykolwiek przeżyją taka imprezę...
wixa i ćpanie, taaaaaaaaaa
K🤬a Bravo, największy syf Gliwic, postawione w środku lasu, wp🤬l, seks, narkotyki, jakieś k🤬a gw🤬ty nie gw🤬ty, tam się wszystko działo - Jezu, z jednej strony dobrze, że byłem szczylem w tamtym czasie i mnie to minęło. Największa speluna była (no chyba poza Spiralą).