kiedyś to byly imprezy,fakt faktem każdy porobiony,ale za to laski wygladaly zajebiscie a nie teraz co druga to gruba krowa bez figury! dla paru wspomnien warto zobaczyc
@up
Nie mam zamiaru przeżywać imprezy dla zjebów
Z................y
2012-10-21, 1:06
Ten zwierzyniec nazywasz dobrą imprezą? Po parunastu sekundach słuchania tego ścierwa zaczęła mnie głowa boleć... I co narobiłeś najlepszego?
G................o
2012-10-21, 1:11
wiadomo, lepiej pograć w 'wojnę' z kolegami, taaaaaakaaaaaa impreza
Wygląda to jak szkoła karate
W................k
2012-10-21, 1:22
Już wole dupstep od takiego j🤬ia
P................a
2012-10-21, 1:30
wprawdzie byłem za młody na bravo kiedyś, ale to że do dziś się palą znicze tam oznacza że rzeczywiscie świetna zabawa byla ....
Jestem pigularzem, plebsem, lubię się poćic jak świnia, jestem bieda umysłową, patologią, dziczą... Tak twierdzą forumowi eksperci szczerze? Mam na was wyj🤬e jak zdechła foka na globalne ocieplenie.
P................a
2012-10-21, 1:57
facebook.com/events/269303716522831/
Zapraszam "plebs" znający klimaty goa trance;). A napinaczom i tak pękną dupy z żalu;).
@kothletino, masz tak bardzo wyj🤬e, że musisz o tym napisać?
P🤬lić, że większość sadola to długowłosi glaniarze, więc to tu nie przechodzi. Tu musi być Woodstock i stado baranów tarzające się w błotku

Jebie mnie to.
N................1
2012-10-21, 3:32
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, ile wywołałeś we mnie współczucia stwierdzeniem że są to "zajebiście wyglądające laski".
Nawet, a raczej zwłaszcza jak na standardy tego portalu.
S................i
2012-10-21, 6:37
Jałowa dyskusja, argumentacja na poziomie gimbazy. Dobranoc.
s................s
2012-10-21, 7:23
K🤬a nie ma to jak na poranny niedzielnym kacu zobaczyć stado techno mułów na sadolu
no k🤬a jak ruski