kiedyś to byly imprezy,fakt faktem każdy porobiony,ale za to laski wygladaly zajebiscie a nie teraz co druga to gruba krowa bez figury! dla paru wspomnien warto zobaczyc
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Nie mam zamiaru przeżywać imprezy dla z🤬bów
konto usunięte
2012-10-21, 1:06
Ten zwierzyniec nazywasz dobrą imprezą? Po parunastu sekundach słuchania tego ścierwa zaczęła mnie głowa boleć... I co narobiłeś najlepszego?
konto usunięte
2012-10-21, 1:11
wiadomo, lepiej pograć w 'wojnę' z kolegami, taaaaaakaaaaaa impreza
Wygląda to jak szkoła karate
konto usunięte
2012-10-21, 1:22
konto usunięte
2012-10-21, 1:30
wprawdzie byłem za młody na bravo kiedyś, ale to że do dziś się palą znicze tam oznacza że rzeczywiscie świetna zabawa byla ....
konto usunięte
2012-10-21, 1:57
facebook.com/events/269303716522831/
Zapraszam "plebs" znający klimaty goa trance;). A napinaczom i tak pękną dupy z żalu;).
konto usunięte
2012-10-21, 3:32
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, ile wywołałeś we mnie współczucia stwierdzeniem że są to "zajebiście wyglądające laski".
Nawet, a raczej zwłaszcza jak na standardy tego portalu.
konto usunięte
2012-10-21, 6:37
Jałowa dyskusja, argumentacja na poziomie gimbazy. Dobranoc.
konto usunięte
2012-10-21, 7:23