Bravo
Konto usunięte
• 2014-09-15, 17:08
Drogie Bravo!
Mam 16 lat. Zaszłam w ciążę z 20 lat starszym ode mnie mężczyzną. Jest żonaty, ma trójkę dzieci, handluje bronią i narkotykami, w dodatku niedawno wyszedł z więzienia.
Jak powiedzieć rodzicom, że jest z Pakistanu?
Konto usunięte
2014-09-15, 17:41
Kozy nie umieją pisać ! Idź w Pan w c🤬j!
Konto usunięte
2014-09-15, 17:52
@up Gdzie jest napisane, że autorem jest koza?!
Drogie Bravo!
Mam 16 lat. Zrobiłam laskę koledze, oczywiście z połykiem. Dwa dni później pojawił mi się siniak pod kolanem. Czy to oznacza ciążę pozamaciczną??
To zależy jakich masz rodziców. Jak wyluzowanych to jako argumentu użyj narkotyków, jak są spięci to użyj broni. Na pewno ich przekonasz. Trzymamy kciuki.
PS Zmień nick na 1998, a nie nas tu oszukujesz. S.
Konto usunięte
2014-09-16, 0:51
Nie mów, Jedź tam!!!
Konto usunięte
2014-09-16, 0:52
to je amelinium, tego nie pomalujesz
Drogie Bravo!
Mam 12 lat i jestem dziewicą. Czy to oznacza, że mój ojciec jest gejem?
Śmiałem się, dopóki nie przypomniałem sobie o zamiłowaniu niektórych polek (celowo z małej) do c🤬tych k🤬sów i nie uświadomiłem, że taka sytuacja na prawdę może mieć miejsce
Najpierw dałem piwo bo było to zabawne...... teraz idę kupić piwo bo uświadomiłem sobie, że tego typu sytuacja będzie nowym tematem dla nowego posranego Show.
podpis użytkownika
"Nie można nauczyć się jak być C🤬jem, nim trzeba się urodzić!".
Konto usunięte
2014-09-16, 13:50
Przyjdź w czarnym płaszczu który zakryje ci całe ciało i i załóż pierścionek na rękawiczkę.
Konto usunięte
2014-09-16, 14:25
W jakimś brawo było kiedyś o dziewczynie, która wsadziła sobie do pochwy szyszkę, ale nie potrafiła jej wyjąć : P