Policjanci, w postaci kobiety i św. Mikołaja, dokonują ujęcia pijanego kierowcy motoroweru, który ponoć postanowił nie zastosować się do wydawanych poleceń.
Mało brakowało, żeby sprawca powtórzył sukces Grzesia Floyda w długości bezdechu, przy akompaniamencie lokalnych patusów.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Dla chlejusów za kierownicą zero toletancji.
Obserwatorzy i JP z🤬by do odstrzału.
jak ja lubie takie wiesniackie komentarze patolusow co dla nich to wydarzenie jest szczytem sensacji w tym miesiacu a kazda popijawa przez najblizsze pol roku zawierac bedzie popwiadanie jaka ta policja jest zła!
Dać im łosimsetplus, to sie uspokojo i mniej pić bedo.
Nie znam sie ale chyba za takie utrudnianie interwencji moga postawić jakieś zarzuty
Zatrzymany za utrudnianie czynności powinien dostać wyrok z górnej półki to samo tyczy się tych co przeszkadzali w czynnościach funkcjonariuszom.
U Jankesów takie zachowanie grozi śmiercią, u nas pokaz bezradności jednych i głupoty drugich.
Patopolaczki... Aż współczuje policji.
konto usunięte
2023-05-24, 16:00
Pić i jechać to ok źle ale jak będę miał z rana 0.4 bo wczoraj wypiłem 6 piw do 22.00 to jest przesada
Dane są podane

)))
szkoda ,że nie można strzelać do bydła
Mogę polityków nie lubić, ale mam nadzieję że czy to Ziober, czy inny minister sprawiedliwości, dadzą policji więcej uprawnień. A już na pewno kursy panowania nad patusami.