📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

to jest patologia na skalę całego kraju; bez broni nie wychodź bo rana nie dożyjesz...
W europie jest nie lepiej, roznica taka, ze ludzie nie moga sie bronic.
Halman napisał/a:
to jest patologia na skalę całego kraju; bez broni nie wychodź bo rana nie dożyjesz...
Halmanik, a ty pierwszy raz oglądasz filmiki z brazylijskich rejonów na sadolu?

Ile to razy były wrzuty, jak w dzielnicach różnych w Brazylii, podchodzili do ludzi i strzelali prosto w łeb, a to na ulicy, a to w restauracji, czy w sklepie. Ja bym się dziwił tamtejszym normalnym ludziom, czemu nie posiadają klamki. Pukawka w tamtych rejonach to raczej podstawa, żeby przeżyć do kolejnego dnia i trzeba być niestety ZAWSZE czujnym, tak jak ten gość, który ma prawidłowy odruch widząc 2 typów idących w jego stronę.
przez tą czujność i przezorność dożył wieku , w którym jest już łysy... czyli długość życia znacznie ponad średnią krajową
Wolę żeby na ulicy bylo niebezpieczniej i samemu decydować o swoim losie, niżeli żyć w kraju gdzie moi wszyscy bliscy są pozbawieni możliwości obrony przed jakimkolwiek napastnikiem albo urzędnikiem, kóry mnie zechce prześladować za brak praworządności w wyobrażeniu eurokomunistów.
Halman napisał/a:
Jak wyjdziesz z bronią to gwarancji dożycia też nie ma
Roz🤬bie napisał/a:
Przecież wystarczy na was spojrzeć - chude cioty z pryszczatymi ryjami i przetłuszczonymi włosami.
Gdzie ty widzisz ich zdjęcia?
Tudeski napisał/a:
Gdzie ty widzisz ich zdjęcia?
W którym miejscu pisałem cos o zdjęciach? Jesteś upośledzony?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie