'Piłkarze gości po meczu zebrali się wokół sędziów, na co natychmiast zareagowała policja, która po pewnym czasie zaczęła celować do piłkarzy z broni, by ci się oddalili.'

i bardzo dobrze, osrali sie i nie skonczylo sie nap🤬lanka. A na stadionach policjanci uzywaja gumowej amunicji wiec obylo by sie bez ofiar smiertelnych zapewne...
Kopali po tarczach, jak przyszli z pistoletami na wodę, to się obsrali i uciekli.
tam w Holandii kiedy dzieciaki zakopali na smierc sedziego mogla byc taka interwencja by chlopa moze uratowali ;/
Konto usunięte
2013-04-04, 10:43
powinni spuścić pedałkom wp🤬l i tyle
K🤬a, po c🤬j od razu policja i rozp🤬alają widowisko...
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
Widzę, że NHL przy tym to c🤬j
Konto usunięte
2013-04-04, 15:14
u nas to by zaraz chlopaki z trybun przejeli paleczke.
@szuleq
C🤬ja by zrobili...
Mogli tym piłkarzykom nogi połamać za te kozakowanie by się skończyło gwiazdorzenie.
Ktoś wie coś więcej na ten temat? Skąd ta interwencja? Działo się coś ciekawego wcześniej, czy to zwykła prowokacja?
PS trzeba przyznać, że mimo dziwnej interwencji to tak naprawdę piłkarze Argentyny wypadli tu agresywnie, policja nie wydawała się być ofensywna ;D ja za atak na moją tarczę roztrzaskałbym gościowi łeb pałką o murawę... tak o dla zasady ;D Mr. JP się znalazł :p
Konto usunięte
2013-04-04, 16:05
najsmieszniejsze, ze czorny sie najbardziej rzuca
Za Ronaldinho zawsze piwo
świat jest już całkiem pok🤬iony
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć