📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

wojtekpwse napisał/a:
To krzaki jakies nie ziolo
oho mamy tu speca od osiedlak kush-a

Ciekawe czy niegrzeczne dzieci w Brazylii dostają rózgą czy maczetą...
Velturałkę napisał/a:
Myślcie co chcecie ale w życiu bym od kogoś obcego na ulicy nie wziął za darmo towaru żadnego.
Pomijając aspekt prawny to bym zwyczajnie się bał co tam może być. Niech ci ktoś zamiast jointa da z jakimiś dopalaczami w środku i ch*j wie czy nie czeka cię kaplica.
pie**olę to.
Watpie zeby w Brazyli wiedzieli co to dopalacze jak tam jest dostep do wszystkiego. A u nas to i owszem predzej ktos sie znajdzie co da ci dopy i bedzie nagrywal dla beki co ci odwala
mieszkam w Hiszpanii takie akcje często są też tutaj... generalnie ciągle chodzą ujarany ale załatwiłem sobie receptę chroniczna migrena klastrowa
co sezon na balkonie mam kilka krzaków ostatnio soloidiol, orange bud, super silver haze

co sezon na balkonie mam kilka krzaków ostatnio soloidiol, orange bud, super silver haze

atomboy napisał/a:
mieszkam w Hiszpanii takie akcje często są też tutaj... generalnie ciągle chodzą ujarany ale załatwiłem sobie receptę chroniczna migrena klastrowa
Żalisz się czy chwalisz?

A więc to są Ci ŹLI DILERZY przed którymi przestrzegali nas w szkole, którzy wciskają nam darmowe narkotyki, żeby nas uzależnić.

żaden daSilva go nie okradł, nie napadł ... chyba zaczynają schodzić na psy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie