👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To B-Boy Junior ... koleś który z breaku zrobił pierwwszy pomki na palcach z chuśtawka
... Ale beznadziejny podkład do muzyki -oryginał jest nieporównywalnie lepszy ...

Cos takiego nie powinno zabierać miejsca na Sadisticu, po co wrzucasz takie rzeczy na tę stronę ??
Film stary jak świat, muzyka z oryginału jest 100 razy lepsza,
nie wiem czy śmiać się z tego fragmentu czy płakać.
Suma sumarum zastanów się następnym razem dwa razy co wrzucasz, i jak to opisujesz.
Cytat:
(...) mószyn (...)
nie wiem czy śmiać się z tego fragmentu czy płakać.
Suma sumarum zastanów się następnym razem dwa razy co wrzucasz, i jak to opisujesz.

żeby było sadystycznie:
nauczył się tego uciekając przez system wentylacyjny i ściekowy getta...
nauczył się tego uciekając przez system wentylacyjny i ściekowy getta...
Jak murzyni wymyślili brakedance?
Kradli kołpaki z jadących samochodów.
Kradli kołpaki z jadących samochodów.
Film rzeczywiście znany i stary, a muzyka z oryginału to Rakim - I Know You Got Soul (Acen Remix).. i faktycznie jest o 100% lepsza niż ta. A dla typa szacuneczek, mimo że jest tak czarny, że ledwo odróżnia się od tła tej strony

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie