👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wina kierowcy Audi. Punto zjeżdżało z prawego pasa więc miało pierwszeństwo.
PIs napisał/a:
Wina kierowcy Audi. Punto zjeżdżało z prawego pasa więc miało pierwszeństwo.

podpis użytkownika

Audi jechało bardzo blisko lewej krawędzi swojego pasa dlatego babon w Punto mógł nie mieć go w lusterku.
Dla wszystkich mandat za brak zachowania odpowiedniego odstępu od auta poprzedzającego.
I tak jak ktoś napisał. Ten cep z dostawczego na środkowy pasie wyprzedzał pewnie 20 minut...
Zbiór globów. Najgorszy z Punto.
Dla wszystkich mandat za brak zachowania odpowiedniego odstępu od auta poprzedzającego.
I tak jak ktoś napisał. Ten cep z dostawczego na środkowy pasie wyprzedzał pewnie 20 minut...
Zbiór globów. Najgorszy z Punto.
Wina Audi. Nie przestrzega bezpiecznej odległości miedzy pojazdami!
Zmiana pasa ruchu bez zachowania szczególnej ostrożności. Kierowca punto do utylizacji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie