Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ibrahim 2025-01-01, 17:48 1
dupa pijana = dupa sprzedana.
Zgłoś
W................y 2025-01-01, 17:52 34
Tylko z tym mi się kojarzy

Zgłoś
xdrt 2025-01-01, 17:56 14
Zgłoś
smc 2025-01-01, 18:04 3
Rosyjska uroda.

Od razu widać, z kim mamy przyjemność.
Zgłoś
B................r 2025-01-01, 18:04 19
Kiedyś miałem taką fajną małolatę która się we mnie zakochała. Gruba była jak wieloryb, ale miała ładną buzię i elegancko obciągała. Na wszystko się godzila. Zajebiste czasy, masz kaca jak c🤬j, nie zar🤬ałeś lub ogólnie miałeś ochotę, jeden telefon, 5 minut i już Ci ciągnęła.

Więc widzicie, grube laski są do czegoś potrzebne. A wy całe życie jeździcie na ręcznym.
Zgłoś
lokal.szczecin 2025-01-01, 18:37 12
BlackSadolRazor napisał/a:

Kiedyś miałem taką fajną małolatę która się we mnie zakochała. Gruba była jak wieloryb, ale miała ładną buzię i elegancko obciągała. Na wszystko się godzila. Zajebiste czasy, masz kaca jak c🤬j, nie zar🤬ałeś lub ogólnie miałeś ochotę, jeden telefon, 5 minut i już Ci ciągnęła.
Więc widzicie, grube laski są do czegoś potrzebne. A wy całe życie jeździcie na ręcznym.

no moze w twojej sytuacji jest troche racji ale pokaz taka świnie rodzinie, albo wez to ubierz a juz najgorzejwez to nakarm! wyplaty do pierwszegfo nie starczy jak nic
Zgłoś
pierdylion83 2025-01-01, 18:46 4
R🤬ałbym jak Naczelna Izba Lekarska Polaków w "pandemii"

podpis użytkownika

Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2025-01-01, 18:49 5
smc napisał/a:

Rosyjska uroda.
Od razu widać, z kim mamy przyjemność.

Od razu widać, że nie masz pojęcia o "urodach". To nie Ruscy tylko jakieś Kirgizy czy tam inne Kazachy geniuszu.

[ Dodano: 2025-01-01, 18:49 ]
pierdylion83 napisał/a:

R🤬ałbym jak Naczelna Izba Lekarska Polaków w "pandemii"

Za dużo pijesz. Odstaw już alko i inne używki.
Zgłoś
pierdylion83 2025-01-01, 18:53 1
CARLOSDELAHESUS napisał/a:

Od razu widać, że nie masz pojęcia o "urodach". To nie Ruscy tylko jakieś Kirgizy czy tam inne Kazachy geniuszu.
Za dużo pijesz. Odstaw już alko i inne używki.

Dobrze Panie Dokturze

podpis użytkownika

Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Zgłoś
Geraldinio 2025-01-01, 19:11
Gdybym zobaczył to na żywo, to rzygałbym nieprzetrawionym jeszcze karpiem dalej niż widział.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
smc 2025-01-01, 19:42 6
BlackSadolRazor napisał/a:

Zalej takiej formę to resztę życia przejedziesz na ręcznym.
Zgłoś
B................r 2025-01-01, 19:44 1
smc napisał/a:

Zalej takiej formę to resztę życia przejedziesz na ręcznym.

Nie wywnioskowałeś z mojego postu, że była tylko na obciąganie? Nigdy jej nie r🤬ałem.
Zgłoś
MikiDuży 2025-01-01, 19:47 1
Wał to na harda
Zgłoś
Megatrans666 2025-01-01, 20:11 5
Nie jednej ciotce na weselu tak odp🤬la jak wjedzie disco.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie