👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Asmodean napisał/a:
Oburzenie młodego lewaka bezcenne xD
Nie lewakuj mi tutaj. Idź się pałuj do zdjęcia twojego bohatera Breivika, autorytarny kokosie.

SQT napisał/a:
@UP, co najwyżej komunizm. Sam socjalizm nie jest zły.
Problem jest taki że socjalizm zawsze sprowadzi się do komunizmu. Idea regulacji powoduje to że z każdym nowym pomysłem, obiektem, etc. należy stworzyć do niego regulację i poprawić stare.
To tworzy dziury, czyli działania które można nadal wykonywać i obchodzić zasadę a to tworzy nowe prawa które coraz to nowych rzeczy zakazują. To jest samonapędzające się koło które kończy się socjalistyczną dyktaturą i brakiem wolności.

Anders Breivik najlepszym strzelcem jest........ najlepszym strzelcem jest..... a tak powaznie to poznalem kolesia, oczywiscie rodowity norweg, który nie przepracował w życiu nawet 1 dnia, całe zycie na wałkach itd.. i dostał od państwa dożywotnią rente, cos około 15 tys koron miesięcznie za wytrwałość. im sie od tego pokoju w dupach poprzewracało

olex napisał/a:
Anders Breivik najlepszym strzelcem jest........ najlepszym strzelcem jest..... a tak powaznie to poznalem kolesia, oczywiscie rodowity norweg, który nie przepracował w życiu nawet 1 dnia, całe zycie na wałkach itd.. i dostał od państwa dożywotnią rente, cos około 15 tys koron miesięcznie za wytrwałość. im sie od tego pokoju w dupach poprzewracało
![]()
Jakbyś żył w kraju, który śpi na ropie a za chwile dowiaduje się, że tej ropy ma 2 razy więcej niż dotychczas, też byś tak mógł.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie