. Dosłownie - c🤬ja możecie z tym zrobić. Co najwyżej popiszczeć w komentarzach. A inna sprawa, że nierzadko to mogą być fajni i ciekawi ludzie z innych kręgów kulturowych, ale wątpię że to zrozumiecie to przy swojej sfiksowanej na k🤬sie wizji świata...
Możemy jeszcze się radować informacjami na sadolu jak takie znajomosci się często gęsto kończą.
knaga hindusa ma średnio 10,5 centymetrta, według internetów przynajmniej. I te k🤬y poleciały na hinduską knagę???
ale za to śmierdzi jak murzyńska

podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Jaka biała p🤬da się wj🤬a w tym zielonym, typowa brudna niedouczona polka. Wszyscy rozmawiają po angielsku a ta po polsku coś p🤬li, co za wstyd k🤬a ja p🤬le, jak ktoś za granicą się pyta skąd jestem to mówię że z Rosji bo wstydzę przyznać się że polakiem jestem.
to wyp🤬alaj do rosyji śmieciu !
[ Dodano: 2024-07-03, 18:46 ]
Jaka biała p🤬da się wj🤬a w tym zielonym, typowa brudna niedouczona polka. Wszyscy rozmawiają po angielsku a ta po polsku coś p🤬li, co za wstyd k🤬a ja p🤬le, jak ktoś za granicą się pyta skąd jestem to mówię że z Rosji bo wstydzę przyznać się że polakiem jestem.
po 2 zjebie w Polsce rozmawia się po Polsku a to że chcesz rozmawiać po Angielsku to tylko przywilej a nie obowiązek, to samo jedziesz gdzieś zagranicę to gadasz w ich języku a nie po mongolsku czy c🤬j wie jakim więc czego flecie mały nie rozumiesz i co cię dziwi ze panienka gada po Polsku jest w Polsce zjebie ! I Siedzą takie siuśiu majtki na sadolu p🤬dy w życiu nie widzieli i mają czelność jeszcze coś seplenić o mulacie i panience i mówić co ona i z kim ma robić xD
[ Dodano: 2024-07-03, 18:47 ]
Zdecydowanie biala k🤬o. Puszczac sie ze zwierzeciem. Zwyrodnialstwo.
takich jak ty to trzeba za mordę brać i krótko z wami pojeby !
Widać, że ruskie ścierwo. To, że jakiemuś kacapowi udało się zar🤬ać twoją prababkę nie upoważnia cię do bycia pieskiem tego sk🤬iałego uralskiego plemienia, ale jak widać lubisz być dominowany przez Iwanów.
@Nome przygłupami to są tacy debile jak ty.

Zleciały się incele i płaczą, że jakaś laska woli śniadą kuśkę od nich. Pewnie jeszcze kilka lat płakania w takich sekcjach komentarzy i połowa z was poleci do tajlandii na dz🤬ki aby się wyładować, skoro tu was żadna nie chce. Ciekawe tylko czy tam też będą krzyczeć, że przyjechała biała k🤬a psuć żółtą krew

podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Kobiety nie są dobrem wspólnym i same o sobie decydują. Skoro chcą się umawiać z cz🤬chem lub ciapakiem c🤬j Wam do tego. Dosłownie - c🤬ja możecie z tym zrobić. Co najwyżej popiszczeć w komentarzach. A inna sprawa, że nierzadko to mogą być fajni i ciekawi ludzie z innych kręgów kulturowych, ale wątpię że to zrozumiecie to przy swojej sfiksowanej na k🤬sie wizji świata...
Dawno dawno temu, na studiach siostra kumpla miała czarnego faceta — dla szpanu. Oczywiste było że miała gościa gdzieś, chodziła z nim tylko aby otoczeniu zaimponować. A wówczas cziornych u nas nie było — w tamtych czasach z Polski ludzie jeszcze uciekali a nie do nas przyjeżdżali.
Czyli decyzje o wyborze przyjezdnego partnera nie zawsze są z dobrych powodów. Ale, zastrzeżenia miałam do owej siostry kumpla, ten jej czarny facio zły nie był, tylko spiknął się z byle kim.

Zaś gdybym to ja miała umawiać się z kimś przyjezdnym, wybrałabym babę z Kitaju czy Japonii. Baby u nich dużo ładniejsze niż nasze (z moim wyjątkiem

Tylko wstyd kogoś do kraju zaprosić, jak by się u nas grupki Prawdziwych Patriotów zbierały i coś do niej miały.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.