Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Broń biologiczna
PanFajek • 2024-07-02, 21:36
Mężczyzna mówi białej kobiecie i jej partnerowi „ pajeet ”, że jest z najbardziej inwazyjnym gatunkiem na świecie. „ Jesteście bronią biologiczną w tym kraju ...”

Zmieniono 1 razy Zgłoś
b................3 2024-07-03, 12:42 2
Love_is_Love napisał/a:

. Dosłownie - c🤬ja możecie z tym zrobić. Co najwyżej popiszczeć w komentarzach. A inna sprawa, że nierzadko to mogą być fajni i ciekawi ludzie z innych kręgów kulturowych, ale wątpię że to zrozumiecie to przy swojej sfiksowanej na k🤬sie wizji świata...

Możemy jeszcze się radować informacjami na sadolu jak takie znajomosci się często gęsto kończą.
Zgłoś
SpeedyG 2024-07-03, 13:18
phrontch napisał/a:

knaga hindusa ma średnio 10,5 centymetrta, według internetów przynajmniej. I te k🤬y poleciały na hinduską knagę???

ale za to śmierdzi jak murzyńska
Zgłoś
T3RMINATOR 2024-07-03, 16:50
Duże zimne piwo dla rodaka
Zgłoś
chorym 2024-07-03, 18:33
kto by nie nabił fajnej hinduski na k🤬sa niech pierwszy rzuci kamieniem
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-07-03, 18:40 3
dgfdfg napisał/a:

Jaka biała p🤬da się wj🤬a w tym zielonym, typowa brudna niedouczona polka. Wszyscy rozmawiają po angielsku a ta po polsku coś p🤬li, co za wstyd k🤬a ja p🤬le, jak ktoś za granicą się pyta skąd jestem to mówię że z Rosji bo wstydzę przyznać się że polakiem jestem.

to wyp🤬alaj do rosyji śmieciu !

[ Dodano: 2024-07-03, 18:46 ]
dgfdfg napisał/a:

Jaka biała p🤬da się wj🤬a w tym zielonym, typowa brudna niedouczona polka. Wszyscy rozmawiają po angielsku a ta po polsku coś p🤬li, co za wstyd k🤬a ja p🤬le, jak ktoś za granicą się pyta skąd jestem to mówię że z Rosji bo wstydzę przyznać się że polakiem jestem.

po 2 zjebie w Polsce rozmawia się po Polsku a to że chcesz rozmawiać po Angielsku to tylko przywilej a nie obowiązek, to samo jedziesz gdzieś zagranicę to gadasz w ich języku a nie po mongolsku czy c🤬j wie jakim więc czego flecie mały nie rozumiesz i co cię dziwi ze panienka gada po Polsku jest w Polsce zjebie ! I Siedzą takie siuśiu majtki na sadolu p🤬dy w życiu nie widzieli i mają czelność jeszcze coś seplenić o mulacie i panience i mówić co ona i z kim ma robić xD

[ Dodano: 2024-07-03, 18:47 ]
KosmatyHui napisał/a:

Zdecydowanie biala k🤬o. Puszczac sie ze zwierzeciem. Zwyrodnialstwo.

takich jak ty to trzeba za mordę brać i krótko z wami pojeby !
Zgłoś
desade 2024-07-03, 21:17 2
Ogolić na łyso j🤬e k🤬isko! Ale wstyd. Z j🤬ym hinduskim syfem z kraju w którym srają gdzie popadnie a ich święta rzeka różni się od gówna jedynie stężeniem. To i te k🤬a tańce z smoluchami co kiedyś w internetach widziałem pozbawiły mnie jakichkolwiek złudzeń na temat kobiet w tym kraju. Rzygać się chce.
Zgłoś
Virsitaris 2024-07-03, 21:23
dgfdfg napisał/a:

Widać, że ruskie ścierwo. To, że jakiemuś kacapowi udało się zar🤬ać twoją prababkę nie upoważnia cię do bycia pieskiem tego sk🤬iałego uralskiego plemienia, ale jak widać lubisz być dominowany przez Iwanów.
Zgłoś
paulo2001 2024-07-03, 22:22
To nie jest biała kobieta

@Nome przygłupami to są tacy debile jak ty.
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2024-07-03, 23:12
Największą inwazją są w chwili obecnej ukry. Amen.
Zgłoś
gurup 2024-07-03, 23:19 3
Ta sekcja komentarzy to czyste złoto
Zleciały się incele i płaczą, że jakaś laska woli śniadą kuśkę od nich. Pewnie jeszcze kilka lat płakania w takich sekcjach komentarzy i połowa z was poleci do tajlandii na dz🤬ki aby się wyładować, skoro tu was żadna nie chce. Ciekawe tylko czy tam też będą krzyczeć, że przyjechała biała k🤬a psuć żółtą krew
Zgłoś
Machol 2024-07-04, 0:06
Niech sp🤬ala do ku-klux-klanu, a nie, czekaj... nie ma gdzie, to szuka zaczepki gdzieś indziej.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
majeńka 2024-07-04, 0:42 1
Love_is_Love napisał/a:

Kobiety nie są dobrem wspólnym i same o sobie decydują. Skoro chcą się umawiać z cz🤬chem lub ciapakiem c🤬j Wam do tego. Dosłownie - c🤬ja możecie z tym zrobić. Co najwyżej popiszczeć w komentarzach. A inna sprawa, że nierzadko to mogą być fajni i ciekawi ludzie z innych kręgów kulturowych, ale wątpię że to zrozumiecie to przy swojej sfiksowanej na k🤬sie wizji świata...

Dawno dawno temu, na studiach siostra kumpla miała czarnego faceta — dla szpanu. Oczywiste było że miała gościa gdzieś, chodziła z nim tylko aby otoczeniu zaimponować. A wówczas cziornych u nas nie było — w tamtych czasach z Polski ludzie jeszcze uciekali a nie do nas przyjeżdżali.

Czyli decyzje o wyborze przyjezdnego partnera nie zawsze są z dobrych powodów. Ale, zastrzeżenia miałam do owej siostry kumpla, ten jej czarny facio zły nie był, tylko spiknął się z byle kim.

Zaś gdybym to ja miała umawiać się z kimś przyjezdnym, wybrałabym babę z Kitaju czy Japonii. Baby u nich dużo ładniejsze niż nasze (z moim wyjątkiem ), i przede wszystkim kobita wyposażona w mózg nie jest takim ewenementem jak u nas.

Tylko wstyd kogoś do kraju zaprosić, jak by się u nas grupki Prawdziwych Patriotów zbierały i coś do niej miały.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2024-07-04, 9:38
Wywód logiczny i trafny
Zgłoś
Areczek71 2024-07-04, 23:06
pyjo84 napisał/a:

Co kurna?????!!!!!!!

Wygląda na Castoramę
Zgłoś
pawelns1 2024-07-05, 16:03 1