👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Takie to mają duże kwalifikacje zawodowe. Konkretnie: dwie duże kwalifikacje.
Dziwne to wyposażenie kuchenne mają.
Aczkolwiek dałbym im przeładować swoje działo
Aczkolwiek dałbym im przeładować swoje działo

Pewnie sporo strzałów z mniejszych armat było też poza kamerami

Co to za sprawiedliwośc, ze wystarczy ladna buzia i duże cycki ewentualnie szczypta rozumu ( zazwyczaj jednak nie ) i taka kobieta jest ustawiona do końca życia eh..
BTW. r🤬ałbym - wiadomo.
BTW. r🤬ałbym - wiadomo.

kobieta jest od r🤬ania jak chcesz dysputy filozoficzne czynić to tylko w meskim towazystwie (męski oznacza: wszyscy hetero, nie noszą rurek, i nie lubia skoków w bok )
wtf a czym one się pryskają
wtf a czym one się pryskają
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie