👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

U nas byłoby chyba trochę inaczej. Chociaż na pewno by się uspokoiło po wystrzelaniu wszystkich cyganów.
@up Dokładnie jak mówisz, sam przez 4 lata miałem kopyto, nikogo nie zastrzeliłem, nikogo nie raniłem, wystrzeliłem z niego 2 razy na próbę w drzewo w lesie i nawet nie pomyślałem o użyciu go w jakimś niecnym celu. W grę wchodziła jedynie ochrona kapitału. Po czterech latach, gdy przestał być do tego celu potrzebny, sprzedałem go z niewielką stratą. Generalnie kupno gnata dla ogarniętej osoby nie stanowi w polsce wielkiego problemu.
zabraniają nie ze względu na "strzelaniny" tylko dlatego że rządy boją się uzbrojonego społeczeństwa

Jak to ładnie napisał Pratchett (paracytat)
"Rządzący zabronili noszenia broni, jednak nie pomyśleli o tym, że przestępcy i tak będą takową posiadać, a przestaną ją nosić tylko praworządni obywatele"
"Rządzący zabronili noszenia broni, jednak nie pomyśleli o tym, że przestępcy i tak będą takową posiadać, a przestaną ją nosić tylko praworządni obywatele"
80% ludzi uwierzy z każdą bzdurę jeżeli przedstawiona jest w postaci wykresu lub zestawienia procentowego... Polskie prawo w tej kwestii jest dobre i się go nie dotykajmy. Jako naród pijemy za dużo wódki żeby mieć pod ręką giwere.
podpis użytkownika
R🤬ać, j🤬, nic się nie bać !Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie