Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-08-09, 21:30
konto usunięte
2010-08-09, 22:52
Czysta, mocna, skuteczna. Broń paliwowo-powietrzna daje efekt podobny do wybuchu jądrowego, cóź więcej chcieć do walki z brudasami w jaskiniach?
mamy bombe, to na ch.. nasza armia w afganistanie..zaraz by się góry oczyściły.
1:43 najlepsza jak sobie kółeczko puścił ;D
konto usunięte
2010-08-27, 2:29
niema to jak grubas opowiadający o swoich gazach
A na h*j nam taka bomba ? Mamy Kaczyńskiego i wystarczy
@up
Co ma Kaczynski i co my mamy do tej bomby bo nie zalapalem?
bochnio, Pan Mr. Hans po prostu chciał zabłysnąć - i chyba mu nie wyszło.
Hm, oglądając ten film skojarzył mi się cytat Einstein`a "Nie wiem jak będzie wyglądała 3 wojna światowa, ale wiem, że 4 będzie na kije i kamienie". Oby tak nie było..
konto usunięte
2010-08-27, 12:16
człowiek penis!!!!111
widzę że nikt z was nie ma cyfry , powinniście sobie ściągnąć wszystkie odcinki historii oręża tam jest więcej ciekawych zabawek...
Chupacabra napisał/a:
bochnio, Pan Mr. Hans po prostu chciał zabłysnąć - i chyba mu nie wyszło.
Hm, oglądając ten film skojarzył mi się cytat Einstein`a "Nie wiem jak będzie wyglądała 3 wojna światowa, ale wiem, że 4 będzie na kije i kamienie". Oby tak nie było..
Nierozumiem Cie, najlepiej aby 3 wojny światowej niebyło...a co do 4 to niewiadomo czy bedzie tyle ludzi którzy chcieli by brać w niej udział