📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:49

Jak przeżył to nagroda Darwina się nie należy...ale jak sobie debil odstrzelił fiuta ? Mam dylemat...
Takafura napisał/a:
Jak przeżył to nagroda Darwina się nie należy...ale jak sobie debil odstrzelił fiuta ? Mam dylemat...
Nie Ty decydujesz o przyznaniu nagrody Darwina tylko Król Meksyku.
Albo Brazylii, Da Silva to Król Brazylii, nie?

Takafura napisał/a:
Jeśli odstrzelone zostały jajca to ma szansę na nagrodę
pl.m.wikipedia.org/wiki/Nagrody_Darwina
krasnal_hałabała napisał/a:
Nie Ty decydujesz o przyznaniu nagrody Darwina tylko Król Meksyku.
Albo Brazylii, Da Silva to Król Brazylii, nie?
No ja chcę tylko zgłosić nominację bo kandydat zacny - czyn niezwykły a i geny nieprzeciętne...
Selekcja Naturalna.
W normalnym Kraju... Jasno skóry człowiek. Np. W Polsce. Jeden z seryjnym morderców, który tłukł ludzi młotkiem... Chował go za pasem i żeby nie chłodził go metal w brzuch obwiązywał młotek materiałem. Wiec ci sprytniejsi nawet w takich okolicznościach usprawniają sobie robotę A nie odpalają sami siebie
W normalnym Kraju... Jasno skóry człowiek. Np. W Polsce. Jeden z seryjnym morderców, który tłukł ludzi młotkiem... Chował go za pasem i żeby nie chłodził go metal w brzuch obwiązywał młotek materiałem. Wiec ci sprytniejsi nawet w takich okolicznościach usprawniają sobie robotę A nie odpalają sami siebie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie